seturi kerastase
Par

Set Kerastase – Recomandari seturi pentru par

Kerastase este unul dintre cele mai apreciate si renumite brand-uri, iar laudele sunt obtinute pe buna dreptate. Inca din anul 1964, Kerastase a stabilit noi standarde in ceea ce priveste produsele de ingrijire a parului avand formule bazate pe ingrediente inovatoare.

Gama de produse Kerastase este extrem de variata si foarte bine gandita in functie de nevoi. Fie ca ai un par sanatatos sau unul degradat, Kerastase vine in intampinarea ta cu produse profesionale de calitate care te vor ajuta sa iti imbunatateste sanatatea parului sau sa o mentii. Poti opta pentru o rutina completa de ingrijire a parului cu gama Kerastase, avand toate produsele de care ai nevoie, de la sampoane pentru diverse tipuri de par pana la masti hidratante ori regenerarante sau uleiuri, seruri si protectii termice.

Ingredientele sunt formula cheie si criteriul de baza al acestor produse. Vitaminele continute protejeaza radacina firului de par si ajuta la imbunatatirea acesteia. In functie de tipul parului pe care il ai, dar si de probleme cu care te confrunti, poti opta pentru una dintre gamele Kerastase. Cu siguranta vei gasi gama care ti se potriveste si vei vedea la scurt timp imbunatatiri.

Fie ca vrei sa faci cadou un set Kerastase pentru ingrijirea parului, fie ca il achizitionezi pentru uz personal, iti propunem in continuare o serie de variante de seturi foarte interesante:

Set Kerastase Resistance Therapiste pentru par fragil sau deteriorat

set Kerastase Resistance Therapiste

Verifica stoc si pret

Setul contine:

  • samponul Kerastase Resistance Bail Therapiste 3-4 in varianta de 250 ml care – prezinta o textura usor gelationoasa, potrivita pentru parul foarte deteriorat oferind proteine asociate keratinei ce ajuta la repararea firelor de par, protejandu-le de factorii de mediu.
  • masca Kerastase Resistance Therapiste in varianta de 200 ml – are o textura cremoasa imbogatita cu sase aminoacizi pentru parul foarte deteriorat si expus caldurii provenite de la device-urile de styling. Patrunde adanc in firul de par si imbunatateste elasticitatea, oferind o buna hidratare.
  • tratamentul reconstructiv Kerastase Resistance Concentre Vita Ciment 10 x 12 ml – este un tratament inovator ce are ingrediente cu putere de actiune instantanee asupra firului de par, optimizand procesle la nivel celular pentru a hrani si intari firul de par.

Set Kerastase Fusio tratament intensiv nutrivitiv

Tratament Intensiv Nutritiv - Kerastase Fusio

Verifica stoc si pret

Setul contine 10 fiole a cate 12 ml de tratament intensiv nutritiv Kerastase Fusio ce imbina ingrediente cu actiune instantanee hranit firul de par subnutrit. De asemenea, revitalizeaza straturile interioare ale cuticulei, protejand impotriva uscarii firului de par in urma influentelor externe. Contine ulei nutritiv de jojoba si avocado, aminoacizi si acid hialuronic.

Set Kerastase Nutritive pentru par uscat si sensibil

set Kerastase Nutritive

Verifica stoc si pret

Setul contine:

  • samponul Kerastase Nutritive Bail Satin 1 Irisome in vairanta de 1 litru – are o formula concentrata si intensiva ce ofera o hidratare eficienta firului de par de la radacina pana la varfuri. Previne oxidarea si uscarea parului.
  • masca nutritiva Kerastase Nutritive MasquIntense Irisome in varianta de 500 ml – este o masca tratament foarte concentratata si intensiva, ce ofera o hidrata foarte buna si revitalizeaza parul.
  • tratamentul Kerastase Fusio Dose Concentre Oleo 10 fiole x 12 ml – este un tratament ce imbina ingredientele active pure cu actiune instantanee hranind firul de par.

Set Kerastase Discipline pentru par rebel

set Kerastase Discipline

Verifica stoc si pret

Setul contine:

  • sampon Kerastase Discipline Bail Fluidealiste in varianta de 1000 ml – este imbogatit cu aminoacizi ce netezeste si intareste firul de par, contiannd glicerina, arginina, proteine de grau si Morpho Keratine Tehnology.
  • masca Kerastase Discipline Maskeratine in varianta de 500 ml – hraneste intensiv firul de par rebel si indisciplinat, reface integritatea acestuia si il repara.
  • spray Kerastase Discipline Fluidissime in varianta de 150 ml – este un par potrivit pentru parul rebel si indisiciplinat ce ofera efect antifrizz, dar si protectie termica.

Set Kerastase Resistance pentru reparare

set Kerastase Resistance

Verifica stoc si pret

Setul contine:

  • samponul Kerastase Resistance Bain Force Architecte in varianta de 1 litru – intensifica reconstructia si reconsolidarea firului de par, imbunateste nivelul de protectie si curata delicat scalpul si parul.
  • masca Kerastase Resistance Masque Force Architecte in varianta de 500 ml – contribuie la reconstructia firului de par prin actiunea componentelor sale, hraneste firul de par si imbunatateste textura acestuia.
  • serul Kerastase Resistance Therapiste in varianta de 30 ml – este un ser reparator pentru par deteriorat, ce imbunateste structura acestuia, hidratandu-l intens si prevenind despicarea varfurilor.

Set Kerastase Nutritiv

set kerastase Nutritiv

Verifica stoc si pret

Setul contine:

  • samponul Kerastase Nutritive Bail Satin 1 Irisome in varianta de 1000 ml – pentru o hidratare eficienta a firului par, prevenind uscarea si oxidarea.
  • masca Kerastase Nutritive MasquIntense Irisome Epais in varianta 500 ml – masca tratament ideala pentru parul uscat cu fir gros ajutand la hidratarea si revitalizarea acestuia.
  • ser Kerastase Elixir Ultime L’Huile Originale Versatile Beautifying Oil in varianta de 100 ml – este ideal pentru un par cu mai multa stralucire fiind potrivit pentru parul tern, lipsit de luciu si vitalitate.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *