cele mai bune gene magnetice
Ten

Cele mai bune gene magnetice

Te-ai saturat sa te machiezi in fiecare dimineata si vrei solutii de efect, mai practice? Ei bine, genele magnetice pot fi o solutie care sa te ajute sa te machiezi mai rapid si care iti vor pune in valoare ochii si trasaturile!

Ce sunt genele magnetice?

Genele magnetice sunt create pe acelasi sistem ca benzile clasice de gene galse, insa acestea se diferentiaza prin existenta prin existenta unor magneti de mici dimensiuni, nemaifiind necesara folosirea adezivului pentru fixare. Acestea sunt formaete din doua randuri de benzi pentru fiecare ochi.

O banda va fi aplica deasupra genelor naturale, iar cealalta dedesubtul lor. Genele naturale vor fi prinse la mijloc ca intr-un sandivs. Acest tip de gene false sunt reutilizabile si nu este nevoie sa folositi deziv special. Pentru indepartare, trebuie doar sa ridicati extensiile de deasupra genelor, apoi pe cele de dedesubt.

Este necesara putina practica pentru a obtine dexteritatea de care ai nevoie. De regula, genele magnetice vin la pachet si cu un aplicator special care permite amplasarea lor mai usoara pe linia naturala a genelor.

Cum aplici genele magnetice?

Iata un truc usor pentru aplicarea mai rapida a genelor magnetice.

Aplica rimel pe genele naturale! Inainte de a fixa genele false, aplica rimel in strat subtire pe genele naturale pentru a imbunatati aspectul final. In plus, ajuta si la aplicarea genelor false fiindca acestea vor avea de ce sa se agate, mai ales, daca ai in mod natural niste gene subtiri.

Aplica banda de sus a genelor! Probabil ati intuit faptul ca primul rand de gene este destinat varfului genelor naturale, iar cel de-al doilea este destinat partii de jos. Aplicati primul rand cat mai aproape de linia genelor naturale.

Aplica banda de jos a genelor! Ulterior, vetti trece la urmatorul rand de gene si il veti aplica in partea de dedesbt, desigur, cat mai aproape de linia genelor naturale. Pe masura ce le fixati, genele se vor conecta obtinand o pozitie ferma. Daca mai este nevoie de mici ajutari, puteti prinde coltul fiecare benzi si trageti usor pentru repozitionare. Daca genele sunt complet lipite, trageti incet incepand de la coltul ochiului pentru a le scoate.

Urmeaza aceiasi pasi si la celalalt ochi! Va trebui sa repetati procedura si pentru celalalt ochi. Rezultatul va fi absolut magnific!

Cele mai bune gene magnetice

Gene false magnetice cu aplicator si tus magnetic Mink

Set 5 gene false magnetice cu aplicator si doua tuburi eyeliner magnetic, Mink, negru

Verifica stoc si pret

Gene false magnetice cu tus Mink

Set 3 Modele Gene False Magnetice, Mink, 5 si 6 Magneti din Par Natural, Tus Magnetic Inclus

Verifica stoc si pret

Gene magnetice Ardell Magnetic Lahes

gene magnetice rdell Magnetic Lashes

Verifica stoc si pret

Gene false magnetice aArdell Precut Wipies

GENE FALSE ARDELL MAGNETICE PRECUT DEMI WIPIES

Verifica stoc si pret

Gene false magnetice 3D 01

 

Mod de intretinere gene magnetice

Genele magnetice sunt sigure pentru utilizare frecventa, spre deosebire de genele cu banda ce au nevoie de adeziv.

Aplicati genele magnetice cu mainile curate, cu atat mai mult cu cat este vorba despre zona sensibila a ochilor. Dupa fiecare utilizare puteti sterge genele magnetice cu miscari delicate folosind o bucata de bumbac umeda. In acest fel, veti sterge orice urma de machiaj de pe ele.

Si pentru ca vin la pachet cu o cutiuta mica de depozitare, ar fi bine ca dupa fiecare utilizare sa le puneti la loc pentru o depozitare optima.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *