Corp

Autobronzant Ziaja Cupuacu Review si Pareri

Iubesti aspectul de piele bronzata, insa esti constienta de cat de nociv poate fi soarele pentru piele? Nicio problema, cu un autobronzant bun poti sa te bucuri de aspectul de piele bronzata fara sa te supui niciun risc. O varianta de autobronzant bun si foarte accesibil ca pret pe care l-am testat este cel de la Ziaja Cupuacu si despre care va voi vorbi in continuare.

Autobronzantul Ziaja Cupuacu este un produs tip lotiune potrivit pentru efectul de bronz artificial al corpului. Este potrivit pentru toate tipurile de piele si, in plus, are rolul de a hrani si hidrata pielea, prevenind deshidratarea acesteia, timp in care fortifica bariera protectoare a acesteia.

Este un produs ce contine foarte multi acizi grasi saturati si nesaturati, unt de cupuacu cu rol de revitalizare, ulei de karite ce hidrateaza si stimuleaza elasticitatea pielii, ulei de macadamia ce impiedica pierderea apei din piele, ulei de nuci para care inmoaie si netezeste straturile superioare ale pielii si DHA care ofera acel efect de bronz asemanator cu cel natural.

Aceasta varianta de autobronzant pe care ne-o propun cei de la Ziaja imi place foarte mult, in primul rand, pentru modul simplu de aplicare. Datorita texturii usoare se intinde si uniformizeaza foarte bine pe suprafata pielii, fara sa lase pete sau dare. Ideal ar fi sa il aplicati cu o manusa speciala, insa un efect excelent il puteti obtine si direct cu mana. Am incercat in ambele moduri si pot confirma ca nu exista nicio problema in aplicare.

Aplicarea corecta a produsului, precum si a tuturor autobronzantelor este in felul urmator: exfoliem pielea, aplicam produsul, dupa care il lasam sa actioneze. Ideal ar fi sa faceti acest lucru seara, iar a doua zi dimineata sa faceti dus.

Un alt aspect pe care personal il apreciez este faptul ca ofera o culoare naturala, iar bronzul se realizeaza treptat. Efectul il puteti observa in doar cateva ore, iar in functie de cat de intens doriti sa fiti, puteti aplica zile la rand. Se absoarbe foarte bine si rapid in piele, nu se trasfera pe haine si lasa pielea catifelata si hidratata.

Recipientul in care vine este unul cu pompita, astfel ca va fi foarte usor de dozat produsul in cantitatea potrivita. In plus, este suficient de spornic, avand o cantitate de 300 de ml.

Parerea mea este ca merita sa il incercati fiindca este un produs reusit la un pret foarte accesibil. Ar putea fi comparat cu usurinta cu alte variante mai costisitoare de pe piata sau pe unele pot confirma cu incredere ca le-ar putea depasi. Daca indragiti bronzul natural si efectul treptat, atunci acest produs ar putea sa va fie pe plac.

Verifica oferta Minunea Naturii!

Verifica oferta Vegis!

Verifica oferta SpringFarma!

Verifica oferta eMAG!

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *