Ten

Cele mai bune produse Bobbi Brown

Bobbi Brown este un make-up artist profesionist de origine americana, autor si fondator al brand-ului Bobbi Brown Cosmetics. S-a lansat prin crearea a zece rujuri in nuante naturale care au revolutionat industria frumusetii, ulterior, scriind noua carti despre frumusete si bunastare.

Brand-ul Bobbi Brown a fost fondat in anul 1991 la New York si a avut o contributie majora la crearea conceptului de frumusete printr-o abordare naturala a machiajului. Punctul principal al brand-ului vizeaza o piele proaspata si stralucitoare, produsele fiind create in jurul acestei idei. De asemenea, doreste sa ofere consumatoarelor produse multifunctionale, usor de folosit sinuante corecte de subton care sa se adapteze cat mai bine nuantei tenului. In portofoliul Bobbi Brown puteti gasi toate produsele de care aveti nevoie pentru un machiaj complet, dar si produse pentru ingrijirea tenului. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti produsele in concordanta cu nevoile tenului vostru si, cu siguranta, veti face o alegere inspirata.

Cele mai bune produse Bobbi Brown pe care le-am testat

Bobbi Brown Fond de ten Skin Long-Wear Weightless Foundation

Verifica stoc si pret

Este un fond de ten ce ofera o acoperire medie spre opaca, acopera imperfectiunile minore si asigura un aspect natural. De asemenea, minimizeaza aspectul porilor, are finish mat si rezista foarte bine la transpiratie si transfer, avand o persistenta de pana la 16 ore. Textura este una fluida si se omogenizeaza foarte bine pe piele. Este disponibila intr-o gama extrem de varianta de nunate si subtonuri.

Bobbi Brown Primer Plus Protection

Verifica stoc si pret

Este o baza de machiaj foarte buna, ce contine protectie UV 50 protejand atat impotriva radiatiilor UVA, cat si UVB. Ajuta la omogenizarea mai eficienta a fondului de ten, prelungeste rezistenta acestuia, are o textura usoara si absorbtie rapida. Nu contine ingrediente de origine animala, sulfati sau ftalati.

Bobbi Brown ruj

Verifica stoc si pret

Este un ruj hidratant, care pune in valoare buzele, fara sa le usuce. Ofera o senzatie de confort la aplicare, este intens pigmentat si are un finisaj mat-satinat. Nu contine ftalati, sulfati, sulfit si gluten.

Bobbi Brown Concealer Skin Full Cover

Verifica stoc si pret

Este un concealer cu acoperire ridicata ce are o textura cremoasa, care poate fi omogenizata foarte usor. Efectul este de lunga durata, are o pigmentatie excelenta si poate ilumina foarte bine anumite zone ale fetei. Camufleaza excelent si imperfectiunile tenului.

Bobbi Brown Blush

Verifica stoc si pret

Este un blush cremos cu o textura foarte placuta. Se aplica usor, creeaza un efect natural de bujori si este disponibil intr-o gama variata de culori. Prezinta un ambalaj compact, include oglinda si este excelent si pentru calatorii. Poate fi aplicat si pe buze, pe post de gloss.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *