Ten

Cele mai bune produse Bourjois

Bourjois este un brand care s-a lansat in anul 1863 cand Alexander Bourjois a creat un blush pentru actritele pariziene de la acea vreme. Alexander Bourjois era numit si Maestrul produselor cosmetice pentru femei. Tot la acea vreme, a avut inspiratia de a crea fardurile si blush-urile. Initial, acesta lasa produsul intr-o cutiuta rotunda la uscat, intr-o camera speciala, timp de 48 de ore. Mai tarziu, a inceput sa introduca acele mici cutii rotunde in cuptor pentru a le coce pentrua  obtine farduri de o calitate mai buna.

Cutiutele ortunde de farduri pe care le putem vedea si astazi sunt simbolul Bourjois, culoarea brand-ului fiind roz. Pudra, fardurile, blush0urile sunt coapte. Brand-ul se adreseaza in mod deosebit femeilor tinere cu varste cuprinse intre 20-25 de ani, insa, in mod evident, regasim si produse care sunt potrivite si femeilor trecute de 25 de ani.

Bourjois si-a auto-intitulat produsele Grains de Beaute, care se traduce seminte de frumusete. De asemenea, tot Bourjois a fost primul brand care a adus doua lucruri noi pe piata cosmetica: periuta de la mascara Volumizer in doi pasi si pensula taiata vertical dupa forma unghiei pe care o regasim la ojele 1 Second.

Cele mai bune cosmetice Bourjois pe care le-am testat

Bourjois Healthy Mix Fond de ten

Verifica stoc si pret

Este un fond de ten iluminator ce ofera o acoperire medie, creand un aspect fresh si uniform. Are o consistenta fluida si nu astupa porii. Se omogenizeaza foarte usor fie cu beauty blender, fie cu pensula. Nu incarca tenul si contine vitaminele C, E si B5 pentru un aspect sanatos, extract de caise cu efect de iluminare, extract de ghimbir pentru uniformizare, extract de pepene pentru hidratare si extract din mar pentru un aspect mai fresh.

Bourjois Rouge Velvet Ruj mat

Verifica stoc si pret

Este un ruj mat care are o textura matasoasa. Este disponibil intr-o gama foarte variata de culori, iar textura devine treptat mata. Are o rezistenta buna, nu usuca buzele, ci ofera si o anumita hidratare. Este intens pigmentat.

Bourjois Blush

Verifica stoc si pret

Are o textura matasoasa si usor sclipitoare. Este disponibil intr-o gama foarte variata de culori pentru orice nuanta a pielii sau subton. Creeaza un usor efect de iluminare, defineste frumos pometii si are un parfum placut te trandafiri. Contine oglinda incorporata si un aplicator practic.

Bourjois Always Fabulous

Verifica stoc si pret

Este o varianta de fond de ten ce contine acid hialuronic si vitamina E, ce ofera un nivel de acoperire mediu. Are o consistenta fluida si se omogenizeaza foarte usor fie cu beauty blender, fie cu pensula de fond de ten. Uniformizeaza bine nuanta tenului si acopera imperfectiunile.

Bourjois Rimel Volume  Reveal

Verifica stoc si pret

Este un rimel ce ofera mai mult volum genelor. Intensifica nuanta genelor, dar si privirea, creand un plus de volum si separand fiecare geana. Genele devin mai flexibile si lucioase. Rimelul integreaza o oglinda foarte pracica. Contine cauciuc siliconic care previne lipirea genelor, ceara naturala ce ofera stralucire si flexibilitate si pigmenti minerali pentru intensitatea culorii.

Bourjois BB Cream

Verifica stoc si pret

Acopera bine imperfectiunile si uniformizeaza nuanta tenului. Se aplica usor cu beauty blender sau pensula pentru fond de ten. Textura este una placuta, iar mirosul discret. Este un produs potrivit pentru machiajul de zi cu zi.

Unde puteti gasi produsele Bourjois?

Verifica oferte Notino

Verifica oferte 1001cosmetice

Verifica oferte Esteto

Verifica oferte Vivantis

Verifica oferte eMAG

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *