cele mai bune pensule blending
Ten

Cele mai bune pensule de blending

Pensula de blending reprezinta unul dintre instrumentele nelipsite pentru un machiaj compet. Aceasta are rolul de a estompa farduri de pleoape, facandu-l sa capete un aspect difuz, fara linii dure sau asimetrice. Folosind o pensula de blending  buna puteti obtine un machiaj complet si elegant ce va va pune trasaturile in evidenta intr-un mod armonios.

Fara utilizarea pensulei de blending, machiajul pleoapelor nu poate fi realizat corect atunci cand folosim fard. Este nevoie de mai mult decat un aplicator pentru utilizarea fardului de pleoape si pentru a ii crea un aspect armonios.

Din trusa oricarui make-up artist sau pasionat de machiaj nu lipsesc pensulele de blending, cel mai des fiind folosite in zona pleoapei mobile unde vom combina culorile, unde vom face trecerea fina dintre nuante sau cu ajutorul carora putem crea machiaje tip smokey eyes.

Cele mai bune pensule de pleoape pentru blending

Pensula blending pentru ochi KAJOL Beauty E51 handmade

Pensulă handmade de blending pentru ochi KAJOL Beauty E51 din par de capra

Verifica stoc si pret

Este un model realizat handmade, prevazut cu fire moi din par de capra. Ajuta la blenduirea usoara a fardului creand efect de airbrush.

Pensula de blening din par natural KAJOL Beauty K-15

Pensulă din păr natural pentru blending, KAJOL Beauty, K-15

Verifica stoc si pret

Este o pensula de blending realizata din par natural find prevazuta cu ferul usor tesit. Poate fi folosita atat pentru aplicarea fardului, cat si pentru blenduire.

Pensula de blending pentru ochi KAJOL Beauty E50

Pensula handmade de blending pentru ochi KAJOL Beauty E50 din lâna de capra

Verifica stoc si pret

Este un model handmade realizat din lana de capra de calitate superioara, contiannd fbre moi si foarte fine. Este ideala pentru realizarea tranzitiilor cromatice dintre farduri, precum si pentru estomparea lor.

Pensula de blending pentru pleoape Sigma Beauty E33

pensula blending sigma e33

Verifica stoc si pret

Este un model care ajuta la obtinenrea unui strat uniform de fard, difuzand foarte bine culorile. Aplicarea fardului se realizeaza prin tuse fine.

Pensula blending pleoape Sigma Beauty E25

pensula blending pleoape sigma e25

Verifica stoc si pret

Prezinta capat rotunjit care faciliteaza aplicarea si blenduirea fardului pentru un aspect cat mai uniform.

Pensula blending – informatii esentiale ce sa alegem

Am putea spune ca pensula de blending este una dintre cele mai pretentioase pensule din trusa de machiaj, iar in cazul sau chiar nu putem face rabat de la calitate, ci trebuie sa avem in vedere anumite aspecte. Vreau sa precizez inca de la inceput ca in cazul in care pensula pe care o achizitionati nu este tocmai calitativa, puteti intalni in timpul utilizarii neplaceri deloc de neglijat. In primul rand, o pensula de calitate indoielnica va va ingreuna munca si nu veti reusi sa uniformizati fardul asa cum v-ati fi dorit, existand riscul de  crea pete sau linii inestetice. De asemenea, in timpul utilizarii, poate lasa foarte mult par, ceea ce devine deranjant in cazul oricarei pensule de machiaj. Asa ca va propun atunci cand alegeti pensula de blending sa aveti in vedere urmatoarele detalii:

  • Par natural vs Par sintetic : Puteti gasi pe piata atat variante din par natural, cat si din par sintetice. Din experienta personala, pot spune ca cele mai bune sunt cele realizate din par natural, insa daca dintr-un motiv sau altul, doriti neaparat sa optati pentru cele din par sintetic, asigurati-va ca materialele folosite sunt de calitate superioara, astfel incat firele sa nu fie prea dure sau rigide, caci nu doar ca va vor ingreuna munca, ci pot crea si disconfort.
  • Lungime si greutate : Pentru ca pensula sa fie cat mai usor de folosit si sa ofere o buna precizie, nu trebuie sa fie prea grea, iar manerul sa fie suficient de lung. Cu cat apropiati mai mult mana de ochi cu atat exista riscul de a obtine linii mai dure si evidente, de aceea, ar fi bine sa optati pentru o varianta cu maner suficient de lung.
  • Rezistenta : Fara indoiala o pensula de calitate nu se va deteriora usor, va rezista foarte bine ani la rand, atat la nivelul perilor – ceea ce este esential, cat si la nivelul manerului.

In plus, puteti lua in considerare cu incredere recomandarile oferite anterior caci reprezinta o gama de pensule de blending testate pe termen lung,care s-au dovedit a fi o optiune excelenta pentru orice make-up artist sau pasionat de machiaj. Acesta sunt folosite si la scoli ce sustin cursuri de machiaj profesional.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *