cele mai bune palete de fard
Ten

Cele mai bune palete de farduri

Esti in cautarea unor palete de farduri bune care sa merite banii? Partea buna este ca exista variante pentru orice buget, palete mai costisitoare, dar si mai accesibile. Fie ca esti make-up artist la inceput de drum, fie ca vrei produse pentru uz personal, dar profesionale, exista optiuni convenabile pentru fiecare. Trebuie doar sa te informezi bine si sa alegi ce ti se potriveste.

Cum trebuie sa fie o paleta de farduri buna? In primul rand, paleta ideala ar trebui sa contina toate culorile pe care tu le folosesti si de care vei avea nevoie. Sigur, ca daca vrei sa realizezi mai multe variante de machiaj in nuante diferite, este posibil chiar sa ai nevoie de mai multe palete. De asemenea, trebuie sa ai in vedere daca paleta pe care o achizitionezi are variantele de farduri dorite – mate, sidefate, glitter si asa mai departe. Poti realiza combinatii foarte interesante cu diverse variante de farduri.

Totodata, trebuie sa te asiguri ca paleta pe care o alegi va contine farduri pigmentate. Este esential ca pigmentatia sa fie una foarte buna pentru ca rezultatul final sa fie unul pe masura. In ceea ce priveste rezistenta, probabil, cele pasionate de machiaj stiti deja ca aceasta este oferita de primerul si/sau baza potrivita, insa alegerea unui primer si a unei baze bune vor constitui subiecte diferite pentru materiale ulterioare.

In functie de culorile pe care le preferi sau le alegi pentru machiaj, poti realiza cu aceeasi paleta atat machiaje de zi, cat si de seara. In continuare, va voi prezenta cateva variante de palete de farduri foarte bune pe care le veti putea alege in functie de bugetul disponibil.

Paleta farduri Too Faced Born This Way The Natural

Verifica stoc si pret

Paleta farduri Bobbi Brown Modern Symphony Eye Shadow Palette

paleta farduri Bobbi Brown Modern Symphony Verifica stoc si pret

Paleta farduri MAC Nude Model

paleta farduri mac nude model

Verifica stoc si pret

Paleta farduri Huda Beauty Mercury Retrograde

Paleta machiaj 18 farduri Huda Beauty Mercury Retrograde

Verifica stoc si pret

Paleta farduri theBalm Nude Dude

Verifica stoc si pret

Paleta farduri Makeup Revolution Maxi Reloaded Palette

Makeup Revolution Maxi Reloaded Palette

Verifica stoc si pret

Farduri Melkior

Fard pleoape melkior

Verifica stoc si pret

Paleta farduri NYX Professional Makeup Ultimate Shadow

NYX Professional Makeup Ultimate Shadow

Verifica stoc si pret

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *