cele mai bune baze machiaj ten gras
Ten

Cele mai bune baze de machiaj pentru ten gras

Te confrunti cu un ten gras, iar rezistenta machiajului este adesea compromisa? Probabil ca pana acum ai incercat tot felul de solutii care promit sa controleze sebumul sau sa ofere machiajului o rezistenta mai buna, insa rezultatele nu au fost conform asteptarilor. Este esential ca inainte de aplicarea machiajului sa folosesti o baza buna care sa faca fata tipului tau de ten.

Rezistenta unui machiaj depinde in cea mai mare parte de baza de machiaj pe care o folositi, aceasta avand capacitatea de a imbunatati rezistenta pe parcursul zilei. Chiar si pe un ten gras, machiajul poate rezista intreaga zi, fara probleme. Sigur ca o influenta mare o are si rutina de ingrijire a tenului, insa primerul are posibilitatea de a netezi tenul, de a ameliora aspectul neplacut al porilor dilatati cu care un ten gras vine la pachet. Machiajul rezista mai bine pe parcursul zilei, iar sebumul este tinut sub control.

Baza machiaj ten gras Bobbi Brown Primer Plus Mattifier

baza ten gras Bobbi Brown Primer Plus Mattifier

Verifica stoc si pret

Este o baza ce matifiaza, asigura un efect de lunga durata si mareste rezistenta fondului de ten. Se aplica o cnatitate mica de produs pe toata fata sau pe unele portiuni.

Primer ten gras MAC Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control

primer ten gras MAC Cosmetics Studio Fix Mattifine 12HR Shine-ControlPrimer

Verifica stoc si pret

Matifiaza, imbunatateste aspectul porilor si netezeste ridurile. Asigura un machiaj mai rezistent si sporeste rezistenta fondului de ten. Se aplica dupa crema hidratanta si se intinde uniform.

Baza ten gras Inglot Basic

baza ten gras Inglot Basic

Verifica stoc si pret

Pregateste tenul pentru aplicarea fondului de ten, umple porii si matifiaza pielea. Sporeste rezistenta fondului de ten si protejeaza pielea.

Baza ten gras Shiseido Synchro Skin Soft Blurring Primer

Shiseido Synchro Skin Soft Blurring Primer

Verifica stoc si pret

Ajuta la matifierea tenului, umplerea porlor si prelungeste rezistenta fondului de ten. Se intinde uniform pe ten, dupa care se aplica fondul de ten.

Primer ten gras NYX Professional Makeup Studio Perfect Primer

baza ten gras NYX Professional Makeup Studio Perfect Primer

Verifica stoc si pret

Acopera imperfectiunile si  mareste rezistenta fondului de ten. Ajuta la obtinerea unui aspect natural, creand o suprafata neteda si mata. Este un produs vegan.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Cristina spune:

    NYX o varianta de buget dar buna 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *