cel mai bun primer ten mixt
Ten

Cel mai bun primer pentru ten mixt

Primer-ul este produsul cheie pentru obtinerea unui machiaj rezistent si de durata, care ar trebui sa fie un pas important in rutina fiecarei femei. Fie ca optezi pentru primer tip crema, gel sau pudra, este important sa aplici un produs potrivit tipului tau de ten care sa ofere rezultatele dorite. Primer-ul, numit si baza de machiaj, asigura aderenta excelenta a celorlalte produse cosmetice la nivelul pielii, contribuind la obtinerea unui machiaj mai rezistent, care nu se va strange sau etompa pe parcursul zilei.

Cu toate ca primer-ul este unul dintre cele mai importante produse, multe persoane inca sunt de parere ca este un pas optional si ca acesta ar trebui folosit pentru machiaje de seara, profesionale. Nimic mai fals! Baza de  machiaj este necesara si pentru un machiaj de zi fiindca ne dorim sa aratam impecabil de dimineata pana seara.

In timp ce crema hidratanta inmoaie pielea, baza de machiaj o pregateste pentru aplicarea fodnului de ten, oferind practic un suport pentru o rezistenta mai mare. De asemenea, in functie de produsul pentru care optezi, acesta poate ameliora liniile fine, ridurile sau chiar camufla porii.

De asemenea, un primer de fata bun ajuta la prevenirea oxidarii fondului de ten in contact cu sebumul de pe fata. In general, tenul mixt, mai ales daca nu este unul problematic, poate opta pentru mai multe variante de formule pentru primer, fie pe baza de apa, ulei sau silicon. De cele mai multe ori, femeile cu tenul mixt prefera o baza matifianta, mai ales, daca zona T secreta foarte mult sebum. In cazul in care te confrunti cu porii dilatati, ei bine, exista o baza care amelioreaza si aceasta problema.

In continuare, va vom prezenta cateva sugestii de baze de machiaj bune care va vor garanta rezistenta mai mare a machiajului si aspect imbunatatit al pielii.

Primer ten mixt By Tery Hyaluronic Hydra

primer ten mixt y Terry Hyaluronic Hydra - Primer

Verifica stoc si pret

Baza ten mixt MAC Prep + Prime Natural Radiance

baza ten mixt MAC Cosmetics Prep + Prime Natural Radiance

Verifica stoc si pret

Primer ten mixt Bobbi Brown Primer Plus Mattifier

primer ten mixt Bobbi Brown Primer Plus Mattifier

Verifica stoc si pret

Baza machiaj ten mixt Estée Lauder The Smoother Mini

baza ten mixt Estée Lauder The Smoother Mini

Verifica stoc si pret

Primer ten mixt Smashbox Photo Finish Oil & Shine Control Primer

baza ten mixt Smashbox Photo Finish Oil & Shine Control Primer

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *