Ten

The Ordinary AHA BHA Review si Pareri

Exfolierea tenului reprezinta un pas important in rutina de ingrijire, vizand eliminarea celulelor moarte si curatarea in profunzime a porilor. Solutia exfolianta de la The Ordinary reprezinta o combinatie intre cele doua tipuri de acizi – AHA si BHA, fiind capabila sa ofera o exfoliere mai profunda, imbunatatind structura pielii si reducand aspectul liniilor fine.

Produsul contine in proportie de 30% acizi AHA si in proportie de a% acizi BHA. Este formulat in asa fel incat sa poata fi aplicat ca o masca, insa fiti foarte atenti pentru ca solutia sa nu curga in zona ochilor, avand in vedere ca are o vascozitate destul de scazuta.

Este recomandat sa folositi produsul seara, dupa curatarea tenului si uscarea foarte bine a acestuia. In principiu, se lasa sa actioneze pret de 10 minute, insa daca nu ati mai folosit acizi pana acum sau aveti un ten sensibil, atunci lasati masca pe ten un timp mai scurt. Ulterior, clatiti foarte bine tenul cu apa din abundenta. Va puteti continua rutina cu produse ce vizeaza calmarea si hidratarea tenului. Urmatoarea zi nu uitati de protectia solara care constituie o conditie obligatorie.

Ce parere am despre solutia AHA BHA de la The Ordinary?

Este o varianta de peeling chimic pe care o folosesc de cativa ani si care a devenit nelipsita din rutina mea de ingrijire. O folosesc o data pe saptamana, nu este recomandat sa o folositi mai des. Mai exista cateva pauze pe parcursul anului, atunci cand plec in vacante unde ma voi expune la soare. Fiindca poate fotosensibiliza pielea, prefer sa intrerup utilizarea lui si sa reiau utilizarea atunci cand revin, dar nu inainte de a ma asigura ca nu ma voi mai expune mult la soare.

In urma folosirii acestui produs am observat imbunatiri foarte mari. M-a ajutat sa combat petele lasate de cosuri, iar tenul meu este mai luminos si mai uniform. Sigur ca am folosit concomitent si alte produse, iar impreuna mi-au oferit rezultele mult dorite. Cu o exfoliere corecta a tenului, produsele pe care le aplic ulterior patrund mult mai bine in piele, iar rezultele sunt vizibile intr-un timp mai scurt. Ulterior, aleg sa continui rutina de ingrijire a pielii cu produse axate in mod deosebit pe calmarea si hidratarea tenului.

Din punctul meu de vedere, este un produs eficient si foarte rezonabil ca pret, care pe pielea mea nu a avut niciun fel de efect adevers. Recomandarea mea, daca aveti un ten mai sensibil sau nu ati mai folosit acizi pana acum, este sa folositi cu prudenta acest peeling, primele aplicari sa fie pentru un timp mai scurt decat cele 10 minute indicate, iar progresiv sa cresteti durata. In acest fel, pielea se va obisnui cu produsul si nu riscati sa o iritati. Modul in care aceasta reactioneaza difera de la o persoana la alta, iar acest lucru nu poate fi prevazut, de aceea, va recomand sa fiti prudente.

Pentru cele care sunteti interesate de lista completa de ingrediente, o puteti gasi mai jos:

Glycolic Acid, Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Water, Sodium Hydroxide, Daucus Carota Sativa Extract, Propanediol, Cocamidopropyl Dimethylamine, Salicylic Acid, Potassium Citrate, Lactic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Panthenol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolată Fruit/Leaf Extract, Glycerin, Pentylene Glycol, Xanthan gum, Polysorbate 20, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glyco

In continuare, va las cateva magazine online de incredere unde puteti gasi produsul:

Vezi oferta SpringFarma

Vezi oferta Notino

Vezi oferta Minunea Naturii

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. […] a unor etape, fie că alegi unul de o intensitate mai mică acasă, precum cel mai puternic peeling chimic facial fără prescripție medicală, de la marca The Ordinary, sau unul de o intensitate medie sau mare într-un cabinet […]

  2. […] sau de pe ten, un prim pas foarte important este exfolierea pielii. Utilizand produse pe baza de acizi AHA si BHA, veti accelera procesul de exfoliere, pielea reinnoindu-se intr-un ritm mai […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *