Ten

The Ordinary Acid Salicilic Review si Pareri personale

Acidul salicilic reprezinta un hidroxiacid aromatic, precursor al acidului acetilsalicilic, un compus incolor. Acesta are efecte remarcabile asupra unui ten cu probleme oferind multiple beneficii. Este unul dintre ingredientele de baza in rutina de ingrijire a tenului acneic sau problematic. Constituie un agent exfoliant cu structura asemanatoare cu cea a aspirinei ce deschide porii, ajutand la vindecarea accelerata a ranilor.

Varianta de acid salicilic din gama The Ordinary se prezinta sub forma de ser cu aplicare locala. Promite o multitudine de avantaje tenului cu probleme si anume:

  • decongestioneaza porii si previne formarea pucntelor negre
  • curata in profunzime pielea si accelereaza regenerarea microleziunilor post acneice
  • combate dezechilibrul hormonal ce determina aparitia acneei
  • inmoaie pielea intarita si stimuleaza circulatia saguina
  • are efect exfoliant si antiinflamator
  • unformieaza nuanta tenului
  • favorizeaza regenerarea celulara sporind rata de reinnoire a celulelor
  • contribuie la diminuarea cicatricilor minore
  • stimuleaza productia de necolagen
  • elimina impuritatile, excesul de sebum si celulele moarte de la nivelul pielii

Astfel, serul cu acid salicilic de la The Ordinary este ideal pentru tenul gras sau mixt, tenul cu aspect imbatranit, lipsit de fermitate, cu riduri, pentru tenul acneic cu puncte negru sau pete.

Serul Acid Salicilic 2% de la The Ordinary este un produs pe baza de apa, care asigura o exfoliere superficiala a pielii. Are efect benefic atat in cazul comedoamelor, cat si urmelor post acneice sau punctelor negre. Poate fi aplicat dimineata sau seara, insa indiferent de momentul zilei, nu trebuie sa uitati de protectia termica. Personal, l-am integrat in rutina de ingrijire seara, iar efectele nu au intarziat sa apara. Este un acid exfoliant care poate fi folosit chiar si de mai multe ori pe saptamana. Daca anterior nu ati mai folosit acizi, atunci introduceti treptat produsul in rutina, crescand progresiv numarul de aplicari pe saptamana, pana ce va veti asigura ca pielea s-a obisnuit cu produsul si nu mai exista riscul de a aparea iritatii.

Fiti atente in momentul in care aplicati produsul pentru ca acesta sa nu migreze in zona ochilor. Evitati cat puteti contactul cu ochii si chiar cu onturul acestora.

Pentru cele care sunteti interesate de lista completa de ingrediente, o veti putea gasi mai jos:

AQUA (WATER), SACCHARIDE ISOMERATE, COCAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, SALICYLIC ACID, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN

In continuare, va las cateva magazine online de incredere unde puteti gasi produsul:

Vezi oferta Spring Farma

Vezi oferta Minunea Naturii

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *