Par

Kérastase Résistance Masque Thérapiste Review si Pareri despre masca de par intens hidratanta

Kérastase Résistance Masque Thérapiste este o masca de par intens hidratanta pe care producatorii o recomanda celor cu par fragil si agresat in urma vopsirii, decolorarii sau a altor tratamente. Promite sa ofere revitalizare, sa imbunatateasca elasticitatea si sa hidrateze excelent firul de par. In continuare, as vrea sa va prezint experienta mea cu acest produs si ce efecte am obtinut folosind masca in discutie.

Sunt ceva ani de cand sunt nevoita sa imi vopsesc regulat parul, astfel ca invariabil, lungimea acestuia tinde sa se usuce daca nu acord atentie hidratarii corespunzatoare. Masca Kerastase Resistance este un produs care, intr-adevar, ofera o hidratare excelenta firului de par astfel ca acesta devine mai usor de descurcat si de coafat. Imi place faptul ca are o textura cremoasa care se intinde foarte usor pe lungimea firului de par si pe care producatorii ne recomanda sa o lasam sa actioneze circa 5-10 minute. Cu cat lasam masca mai mult timp pe firul de par, cu atat aceasta isi va face treaba mai bine, iar parul nostru va fi mai hidratat si mai sanatos.

Totodata, masca vine intr-un recipient destul de mare, de 200 de ml, si pot spune ca este foarte spornica. In plus, nu este nevoie sa aplicam mult produs pentru a fi eficient, ceea ce este un avantaj important.

Mai mult decat atat, are un miros foarte placut, iar inca dupa primele aplicari mi-am simtit parul hidratat si mai disciplinat. Daca sunteti in cautarea unei masti hidratante de par bune, atunci aceasta poate fi o varianta de luat in calcul. La ce sa nu va asteptati de la ea sau de la oricare alt produs de acest fel este sa repare instant un par extrem de deteriorat, spre exemplu in urma unei decolorari, fiindca acest lucru este imposibil.

Printre ingredientele active pe care le contine se numara extractul din Myrothamnus Flabellioflia care ajuta la refacerea structurii parului, glocu-peptidele cu rol de sporire a rezistentei parului, aminoacizii care ajuta la ameliorarea zonelor deteriorate din firul de par si proteinele din grau care netezesc din interior firul de par.

Nu trebuie neaparat sa aveti un par foarte deshidratat pentru a folosi acest produs, ci puteti utiliza masca si daca vreti sa va mentineti parul sanatos. Este, din punctul meu de vedere, o varianta de masca hidratanta foarte buna, care imbunatateste vizibil aspectul parului, lasandu-l  mai usor de descurcat si de coafat. In plus, este foarte spornica, iar dupa parerea mea, isi merita fiecare banut.

Vezi oferta Esteto

Vezi oferta Notino

Vezi oferta Hair Care

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *