Ten

MAC Face And Body Fond de ten Review si Pareri personale

MAC Face And Body este un fond de ten pe care am fost tentata sa il incerc de multa vreme, insa avand alte prioritati de testare a produselor, am amanat momentul. Pe de alta parte, nu eram convinsa ca va fi ceea ce tenul meu are nevoie, asa ca am ezitat. Insa, a venit si randul lui, asa ca am revenit cu un review pe larg.

De multe ori am vazut recomandat acest fond de ten persoanelor care prefera machiajul cu aspect natural si usor glowy. MAC Face And Body este un produs pe baza de apa, mai concret contine 70% apa, motiv pentru care are tendinta de a se separa in recipient. Nu este  nicio problema, insa trebuie sa il agitati foarte bine inainte de a il folosi. Asa cum era de asteptat, consistenta produsului este una lichida. Trebuie aplicat cu atentie, iar personal prefer sa scot produs din recipient direct in palma, pentru a nu il varsa.

Foarte interesant este modul de aplicare. Din tot ce am incercat, mi se pare ca cel mai bine se aplica direct cu mana. Masez foarte bine produsul pe ten, cu miscari circulare pana se transforma din lichid intr-o consistenta usor lipicioasa.

Daca initial finish-ul este glowy, in cateva minute devine mat, doar cu o urma usoara de stralucire foarte naturala. Pot confirma intr-adevar ca arata foarte natural pe ten, aproape ca nu ar crede cineva ca ai fond de ten aplicat.

Acoperirea produsului este una mica spre medie, insa ce este important de mentionat este faptul ca permite construirea, strat peste strat. Practic, puteti aplica pana la sase straturi pentru a obtine o acoperire mai buna, insa rezultatul va ramane naural.

Avand un ten mixt cu exces de sebum in zona T, nu uit sa aplic pudra pentru fixare. Mi se pare un must have in cele mai multe cazuri. Insa, daca voi aveti un ten normal sau uscat, nu este neaparat necesar acest pas.

In ceea ce priveste rezistenta, pot spune ca a fost peste asteptarile mele. La finalul zilei, arata impecabil. A aparut putin luciu in zona fruntii si nasului, insa nu s-a adunat si  nu arata deloc inestetic. In zona obrajilor este intact.

Daca aveti un ten fara probleme semnificative ce nu necesita acoperire foarte mare, atunci MAC Face And Body poate fi o alegere excelenta. Arata absolut natural pe ten, se uniformizeaza foarte bine si a trecut cu succes si testul rezistentei. Este un produs care m-a surprins in mod placut si care imi pare rau ca nu l-am achizitionat mai demult.

Vezi oferta Notino

Vezi oferta TopStar

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *