Ten Corp

Cele mai bune produse CeraVe

CeraVe este un brand foarte popular la momentul actual, fiind dezvoltat impreuna cu medici dermatologi. In 2005, dermatologii de la CeraVe au dezvoltat o linie de produse de ingrijire a pieli imbogatita cu un amestec de trei ceramide esentiale – ceramidele 1, 3 si 6-II, acizi grasi si alte lipide care ajuta la repararea, dar si intarirea bateriei naturale a pielii.

Totodata, a fost dezvoltat un sistem revolutionar denumit MultiVesicular Emulsion Technology (MVE)care elibereaza ingediente hiratante pe parcursul a 24 de ore, strat cu strat, pentru mentinerea senzatiei de piele moale pe tot parcursul zilei.

Cu o combinatie de ceramide si MVE, CeraVe s-a lasant in 2006 cu trei produse de baza: Moisturizing Cream, Moisturizing Lotion si Hydrating Cleanser.

In prezent, CeraVe ofera peste 70 de produse potrivite pentr ingrijirea pielii dezvoltate, deopotriva, in colaborare cu medici dermatologi. Acestea sunt o solutie accesibila si recomandata de medici pentru hidratarea si refacerea pielii, brand-ul obtinand mai multe sigilii de aprobare din partea Nation Eczema Association decat orice alta marca.

Iata care sunt cele mai bune produse CeraVe pe care le-am folosit si mi-au placut:

CeraVe Crema Hidratanta

Este o varianta de crema intens hidratanta cu o textura placuta si finish uscat la aplicare. Ajuta la repararea barierei cutanate si este potrivita pentru pielea uscata si atopica. Are la baza ceramide si tehnologia MVE, putand fi aplicata atat pe fata, cat si pe corp. Poate fi utilizatat atat de catre adulti, cat si de copii. Se aplica ori de cate ori este necesar pentru vindecarea completa a pielii.

Verifica stoc si pret

 

CeraVe crema hidratanta lotiune

De aceasta data, discutam despre o crema tip lotiune, cu o formula mult mai lejera, dar deopotirva, foarte hidratanta. Si acest produs contribuie la repararea barierei cutanate avand la baza Ceramidele 1, 3, 6-II, acid hialuronic, glicerina, colesterol, fitosfingozina si tehnologia MVE. Se poate aplica atat pe fata, cat si pe corp si este indicata pentru pielea uscata si foarte uscata.  Se evita aplicarea ei in conturul ochilor.

Verifica stoc si pret

 

CeraVe gel de curatare

Este un produs de curatare foarte bland cu pielea, care indeparteaza reziduurile si impuritatile de pe fata fara a o agresa. Poate fi aplicat atat pe fata, cat si pe corp, dupa spalare, pielea simtindu-se hidratata. Favorizeaza regenerarea cutanata si prezinta o compozitie non-comedogenica, prevenind astuparea porilor. Are la baza acid hialuronic, tehnologia MVE si ceramide esentiale, si nu contine sapun sau parfum.

Verifica stoc si pret

 

CeraVe Retinol serum

Serumul cu retinol de la CeraVe este un produs care promite sa combata semnele si petele provenite de la cosuri si acnee. Contine retinol incapsulat, extract de radacina de lemn dulce si niacinamida care imbunatatesc aspectul netez al pielii si ofera mai multa luminozitate. Produsul are o textura lejera similara unui gel, non grasa. Contine cele trei ceramide esentiale, are o formula blanda si usor de tolerat, fara parfum.

Verifica stoc si pret

 

CeraVe acnee gel de curatare

Este  unul din produsele CeraVe gama anti-acnee, un gel de curatare anti-imperfectiuni care are la baza acid salicilic pentru reducerea impefectiunilor si excesului de sebum. Deblocheaza porii si reface bariera protectoare a pielii. Are o textura foarte lejera care se transforma din gel in spuma de curatare, indepartand bland excesul de sebum. Nu contine parfum, este non-comedogenic si are un pH echilibrat. In pluus, contine si 3 ceramide esentiale, niacinamide si argila purifianta.

Verifica stoc si pret

 

CeraVe SPF 50

Este un produs cu protectie solara ridicata, timp in care ofera si hidratarea de care pielea are nevoie. Este destinat tenului uscat sau normal si are la baza tehnologia MVE, vitamina E si niacinamida. Se aplica dimineata si poate substitui crema hidratanta. Nu contine parfum si este bine tolerata si de pielea sensibila. Ofera hidratare si calmare, fara sa astupe porii, fiind un produs non-comedogenic.

Verifica stoc si pret

Unde puteti gasi produsele CeraVe?

Verifica oferte Pfarma

Verifica oferte Spring Farma

Verifica oferte Farmacia Silva

Verifica oferte Nortino

Verifica oferte Help Net

Verifica oferte CeraVe

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *