cea mai buna crema cu sclipici
Corp

Cele mai bune creme de corp cu sclipici

Vrei sa stralucesti in adevaratul sens al cuvantului si este in cautarea unei creme de corp cu sclipici? Ei bine, am pregatit pentru tine o serie de recomandari foarte bune in materie de creme de corp, accesibile oricarui buget.

O astfel de crema sau lotiune are in compozitie particule de sclipici, unele variante de creme avand particule  mai mari, altele mai discrete. In general, cele cu particule mai mari sunt de preferat a fi folosite seara, in timp ce variantele mai discrete, sunt ideale pentru a fi folosite ziua, fiindca ofera un aspect mai natural, care nu duce intr-o zona vulgara.

Dincolo de aspectul deosebit pe care il ofera pielii, este important ca varianta de crema pe care o alegi sa aiba o textura cat mai lejera, sa se absoarba rapid si sa nu pateze hainele. De asemenea, ar fi bine sa aiba si un miros placut sau, daca nu tolerati mirosul, acesta ar putea sa ii lipseasca cu desavarsire. Totul depinde de preferintele si gusturile fiecareia.

In continuare, va prezint o serie de creme de corp cu sclipici care mi-au placut cel mai mult si pe care consider ca merita sa le achizitionati.

Victoria Secret – Pure Seduction Shimmer

Victoria Secret - Pure Seduction Shimmer

Verifica stoc si pret

Este o lotiune cu sclipici ce ofera hidratare si stralucire. In ceea ce priveste mirosul, are la baza note de frezie si prune.

Nuxe ulei cu sclipici fata, corp si par

nuxe ulei cu sclipici

Verifica stoc si pret

Este o varianta potrivita pentru corp, ten, dar si par, oferind hidratare si tralucire. Se aplica o cantitate mica si se maseaza usor pana intra bine in piele.

Cocosolis Glow Shimmer Oil

cocosolic glow shimmer oil

Verifica stoc si pret

Este un ulei uscat stralucitor ce are la baza ingrediente naturale bio, oferind hidratare si stralucire. Are un mmiros discret si placut.

Topicrem Sparkling lapte corp

topicrem sparkling

Verifica stoc si pret

Este o varianta de produs sub forma de lapte de corp ce ofera o hidratare intensa, dar si un glow natural pielii. Parfumul este deopotriva discret si placut.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *