cele mai bune creme pentru ten mixt
Ten

Cele mai bune creme pentru ten mixt

Tenul mixt este cel mai des intalnit tip de ten, purtand aceasta denumire prin prisma faptului ca detine atat zone de piele normal/uscata, cat si zone de piele cu exces de sebum. Ingrijrea unui astfel de ten, mai ales daca nu exista probleme adiacente, este destul de usoara, insa trebuie sa alegem intotdeauna produsele potrivite pentru a obtine rezultatele dorite, fie si daca discutam numai despre mentinerea santatii pielii.

In general, in cazul tenului mixt, zona uleioasa poarta denumirea de zona T, cuprinzand fruntea, nasul si barbia. Zona de mijloc a  fetei are un aspect lucios si poate avea chiar si porii dilatati. Restul fetei, adica zona obrajilor, nu prezinta exces de sebum, ba chiar poate fi uscata.

Alegerea produselor potrivite pentru tenul mixt trebuie sa se realizeze in concordanta cu nevoile acestuia, astfel ca va trebui sa evitati utilizarea produselor prea grase destinate tenului uscat, dar nici folosirea produselor care usuca excesiv nu este o solutie buna. Produsele, inclusiv cremele despre care discutam in acest material, trebuie sa aiba o textura nu foarte grasa, sa nu incarca pielea, insa sa reuseasca sa hidrateze eficient. Preferabil ar fi si folosirea unei creme de ochi care sa ofere un plus de hidratare, pentru ca zona respectiva tinde sa fie foarte uscata, dar si sensibila, fiind necesara acordarea unei atentii sporite.

Se poate ca in sezonul rece sa simtiti nevoia de putin mai multa hidratare decat in mod normal, iar in sezonul cald tenul sa devina mai uleios decat de obicei in zona T, motiv pentru care o crema cu o textura mai usoara ar putea fi varianta cea mai buna. Insa, in continuare, am sa va prezint cele mai bune creme pentru tenul mixt apreciate si recomandate de cele mai multe cumparatoare posesoare ale unui astfel de tip de ten. Puteti gasi atat variante foarte accesibile ca pret, cat si variante putin mai costisitoare, insa totul depinde de preferintele voastre si de bugetul pe care doriti sa il alocati achizitiei unei creme hidratante.

Crema hidratanta ten mixt Biotherm Homme Aquapower Gel Ultra Hydratant

Verifica stoc si pret

Crema hidratanta Purito Deep Sea Pure Water

crema Purito Deep Sea Pure Water

Verifica stoc si pret

Crema Academie Visage Programme Hydratant ten normal si mixt

crema academie visage

Verifica stoc si pret

Crema hidratanta Pyunkang Yul Nutrition Cream

Crema Pyunkang Yul Nutrition Cream

Verifica stoc si pret

Crema pentru ten mixt Estee Lauder DayWear

crema Estée Lauder DayWear

Verifica stoc si pret

Fluid intens calmant pentru ten normal si mixt La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluide

la roche posay ultra fluide

Verifica stoc si pret

Isis Pharma Teen Derm K Gel Crema

Isis Teen Derm K Gel Crema

Verifica stoc si pret

Emulsie matifianta Uriage Hyseac Mat

Emulsie matifianta Uriage Hyseac Mat

Verifica stoc si pret

Crema matifianta Cetaphil PRO Oil Control

Cetaphil PRO Oil Control

Verifica stoc si pret

Gel-Crema Avene Hydrance Aqua-Gel

avene aqua gel

Verifica stoc si pret

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *