cele mai bune bb cream
Ten

Top cele mai bune BB Cream

In ciuda faptului ca BB cream-urile sunt prezente pe piata de cativa ani, acestea au devenit foarte populare abia in ultimii ani, din cauza confunziilor facute de catre consumatori. Pana acum BB cream-urile erau confundate cu produsele tip crema foarte putin pigmentate. Trebuie sa recunoastem ca la aceste confunzii in randul cumparatoarelor un rol important l-au avut si anumite brand-uri producatoare care au lansat produse sub denumirea de BB Cream, ele fiind doar creme usor pigmentate.

Insa, in dorinta de a lamuri acest aspect, as vrea sa mentionez faptul ca BB cream-ul este un produs multifunctional, hibrid intre make-up si ingrijire, fiind considerat mai degraba un fond de ten ce contine ingrediente de ingrijire si regenerare a tenului. Daca vreti, BB este un acronim pentru Beauty Balm, Blemish Balm sau Blemish Base.

Primele BB cream-uri au fost fabricate in Coreea, ceea ce probabil nu este surprinzator pentru niciuna dintre noi. La inceput astfel de produse erau comerciazliate doar in farmacii, iar la baza, produsul este destinat persoanelor care sufereau de operatii estetice, peeling-uri, arsuri chimice sau a altor proceduri a caror recuperare implica interzicerea utilizarii fondului de ten.

BB cream-ul prezinta 5 tipuri de functii:

– de ingrijire a tenului – prin calmare, hidratare si hranire, avand in compozitie ingrediente specifice. De asemenea, exista si variante de BB cream cu rol anti-rid, de depigmentare a petelor, de ameliorare a semnelor acneei sau chiar de control a excesului de sebum.

– de protectie solara – majoritatea produselor prezinta protectie impotriva radiatiilor solare de tip UVA sau UVA si UVB, avand un factor de protectie mare intre 24 si 50.

– de baza pentru machiaj – un BB cream poate fi folosit si pentru omogenizarea tenului sau pentru buna rezistenta a machiajului.

– de corectie si acoperire – in principiu, cele mai multe BB cream-uri coreene au putere mare de acoperire chiar si atunci cand vine vorba despre acoperirea cearcanelor, a zonelor rosii sau a celor depigmentate.

– de fond de ten – cele mai multe BB cream-uri de calitate contin pigmenti ce pot inlocui cu succes fondul de ten. Gradul de acoperire poate varia de la unul light pana la full coverage. In plus, anumite variante de produs permit chiar adaptarea culorii in functie de nuanta tenului.

Un alt avantaj specific BB cream-urilor se refera la finish-ul natural si efectul de ten luminos pe care il ofera. In general, acest tip de produs prezinta formule care ofera hidratare de lunga durata si aspect luminos. Insa, daca sunteti adeptele unui ten perfect mat sau pudrat, atunci ar trebui sa va orientati mai degraba catre fondurile de ten, evident cu o rutina de ingrijire bine pusa la punct.

Cele mai bune BB cream-uri

BB cream Purito Cica Clearing

Verifica stoc si pret

BB cream Erborian Baby Skin Effect

Verifica stoc si pret

BB cream Missha Perfect Cover

bb cream missha perfect cover

Verifica stoc si pret

BB cream Frezyderm cu SPF 50

bb cream frezyderm

Verifica stoc si pret

BB cream Bourjois Healthy Mix

bb cream bourjois

Verifica stoc si pret

BB cream Maybelline New York Dream Satin

Crema BB Maybelline New York Dream Satin

Verifica stoc si pret

BB cream Uriage Hyseac 3 Regul

bb cream uriage hyseac

Verifica stoc si pret

BB cream Ziaja

bb cream ziaja

Verifica stoc si pret

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *