cele mai bune pensule fond de ten
Ten

Cele mai bune pensule pentru fond de ten

Pentru a avea un machiaj impecabil, este esentiala tehnica de aplicare a fondului de ten, atat produsul in sine, cat si pensula cu care acesta este aplicat. Pentru o aplicare corecta si uniforma, ai nevoie de o pensula de calitate, potrivita si adaptata fondului de ten pe care il folosesti. In principiu, fondul de ten poate fi aplicat cu mai multe tipuri de pensule – duo fibre, pentru precizie, rotunde ori plate.

pensula fond de ten plataPensula plata pentru fondul de ten poate fi fabricata atat din par natural, cat si din fibre sintetice. Poate fi aplicata pentru orice tip de ten, iar cu ajtuorul acesteia puteti obtine o acoperire mare sau medie spre mica. Daca optati pentru o varianta din par natural, atunci trebuie sa stiti ca acest tip are tendinta de a absorbi mai mult produs, astfel ca machiajul va fi unul mai natural. Pensulele din par sintetic nu absorb la fel de mult produs, iar acoperirea va fi mai mare. Insa, daca va confruntati cu tenul descuamat, veti aplica fondul de ten prin tapotare. De asemenea, cu ajutorul pensulei plate puteti aplica fondul de ten fluid, compact sau stick.

pensula fond de ten duo fibre

Pensula duo fibre este realizata din par natural care are capacitatea de a absorbi uleiul din produs, dar gasim si variante din par sintetic ce asigura o intindere eficienta pe suprafata pielii. Este recomandata utilizarea fondurilor de ten fluide pe tenurile curate si fara probleme, normale si mixte ori mixte. Nu este recomandata, in schimb, utilizarea penuslei duo fibre pe tenurile acneice sau pe pielea uscata si descuamata. Cu ajutorul acestei pensule, puteti obtine un aspect de airbrush. In plus, sunt utile si pentru aplicarea iluminatorului si blush-ului cremos.

pensula fond de ten

Pensula cu varf plat si pensula rotunjita este potrivita pentru orice tip de ten, cu exceptia celui de uscat si descuamat. Asigura un grad de acoperire de la mic la mare si pot fi aplicate fondurile de ten fluide sau compacte. Sunt realizate din par sintetic. In plus, cu varianta cu pensula rotunjita puteti aplica si pudra minerala.

 

 

 

Cele mai bune pensule pentru fond de ten

Pensula rotativa fond de ten Blendsmart

Pensula rotativa pentru aplicarea fondului de ten

Verifica stoc si pret

*Folositi codul SOLE2270 pentru a primi o reducere de 5%.

Pensula fond de ten capat rotunjit BellaPierre

Pensula fond de ten BellaPierre

Verifica stoc si pret

Pensula fond de ten cu varf plat PuroBio Cosmetics

Pensula pentru Fond de Ten 03 PuroBio Cosmetics

Verifica stoc si pret

Pensula fond de ten Melkior

PENSULA PENTRU FOND DE TEN Melkior

Verifica stoc si pret

Pensula Duo-Fibre pentru Fond de Ten Luna Lila Rossa

Pensula Duo-Fibre pentru Fond de Ten Luna Lila Rossa, 1 buc

Verifica stoc si pret

Pensula fond de ten Bottega Verde

Pensula pentru aplicarea fondului de ten Bottega Verde

Verifica stoc si pret

Pensula fond de ten Real Techniques

Pensula Real Techniques Expert Face pentru aplicarea fondului de ten

Verifica stoc si pret

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *