cel mai bun ser cu acid hialuronic
Ten

Cele mai bune serumuri cu Acid Hialuronic

Acidul hialuronic este o substanta care, in mod natural, se gaseste in organismului uman, in special in piele si cartilagii, insa, odata cu varsta, cantitatea acestuia incepe sa se redusa pierzandu-si din proprietati si concentratie. Acidul hialuronic prezinta un rol esential in mentinerea barierei hidrolitice a pielii, ajutand la sintetizarea elastinei si a colagenului din tesaturi. Spre deosebire de alti acizi prezenti in organsimul uman, acidul hialuronic se diferentiaza prin faptul ca este nesulfatat; cu alte cuvinte se formeaza in membrana plasmatica a celulei, iar daca gaseste un mediu propice, se poate dezvolta spre dimensiuni moleculare foarte mari.

Acidul hialuronic reprezinta un factor cheie pentru organismul si pentru pielea noastra, ajustandu-si rata de absorbtie in functie de sezon, varsta, gen ori nivel de umezeala la care este expus corpul. Cantitatea de acid hialuronic prezenta in organism poate varia destul de mult, in functie de obiceiurile pe care le avem. Totodata, acesta are capacitatea de a mentine un nivel potrivit de hidratare, actionand ca un lubrifiant, reusind sa retina cantitati mari de apa in organism, de pana la 100 de ori mai mult decat volumul propriu.

Beneficiile acidului hialuronic sunt multiple si poate fi administrat sub forma de pastile, injectii, fiole, seruri sau alte produse cosmetice. Unul dintre principalele motive pentru care suntem interesati de acidul hialuronic, indiferent de varianta la care apelam pentru a suplini cantitatea din organism, se refera la capacitatea de a mentine apa la suprafata pielii, asigurand hidratarea ei. De asemenea, datorita capacitatii sale de a atrage moleculele de apa, poate umple ridurile, cicatricile lasate de acnee, cu conditia de a folosi constant produsul in cauza, iar formula sa fie una usor de absorbit in piele.

O alta analogie pe care o putem face pentru a intelege mai bine eficienta acidului hialuronic consta in modul sau de a actiona asemenea unui burete care absoarbe apa si o depoziteaza in toate tesuturile epiteliale si nu numai. Indiferent de tipul tenului pe care il detii, hidratarea pielii si folosirea produselor ce contin acid hialuronic este vitala pentru sanatatea tenului. Un ten hidratat este un ten sanatos, care nu va mai fi predispus la aparitia ridurilor premature atat de usor, oferind senzatie de revigorare si luminozitate.

Pentru ca serurile cu acid hialuronic reprezinta cele mai cautate produse din aceasta categorie, in continuare, va prezint cele mai bune variante de serumuri pentru orice buget:

Ser cu acid hialuronic RNW Hyaluronic Acid Plus

Verifica stoc si pret

Ser cu acid hialuronic Collistar

ser acid hialuronic collistar

Verifica stoc si pret

Ser cu acid hialuronic Mizon Original Skin Enery

ser cu acid hialuronic mizon

Verifica stoc si pret

Ser cu acid hialuronic Geek & Gorgeous HA 5

Verifica stoc si pret

Ser cu acid hialuronic Skin Republic

Verifica stoc si pret

Ser cu acid hialuronic Cosrx

Verifica stoc si pret

Ser cu acid hialuronic Eladerm

ser cu acid hialuronic eladerm

Verifica stoc si pret

Esenta cu acid hialuronic Cosrx

Esenta cu acid hialuronic cosrx

Verifica stoc si pret

Ser cu acid hialuronic Purito

ser cu acid hialuaronic purito

Verifica stoc si pret

Ser cu acid hialuronic Librederm

ser cu acid hialuronic libre derm

Verifica stoc si pret

Ser cu acid hialuronic Revox

ser cu acid hialuronic revox

Verifica stoc si pret

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *