Ten

Cele mai bune lotiuni coreene

Aplicarea lotiunii constituie un pas important in rituarile coreene de ingrijire a tenului. Acestea se bucura de componente organice active, formule inovatoare si ingrediente exotice, astfel ca tot mai multe femei aleg sa introduca un astfel de produs in rutina. Ca oricare alt produs, si lotiunile sunt formulate in functie de tipul pielii, avand proprietati variate in functie de formula.

Cu lotiunile coreene puteti oferi mai multa hidratare pielii, puteti calma si trata pielea iritata, imbunati circulatia sangelui, indeparta celulele moarte sau trata alte probleme ale pielii. Exista diversitate si in cazul lotiunilor faciale, iar datoria voastra este sa va orientati catre produsul care se adapteaza nevoilor tenului.

Cele  mai bune lotiuni coreene pentru ingrijirea pielii

Lotiune Mary and May cu vitamina C si Bifida

Verifica stoc si pret

Ajuta la curatarea, iluminarea si revitalizarea pielii obosite. Extractul de Bifida contine minerale, vitamine si aminoacizi. Ofera efect antioxidant puternic, in timp ce acidul lactic inlatura celulele moarte. Vitamina C trateaza zonele intunecate si reduce radicalii generati de radiatiile UV.

Lotiune hidratanta Benton cu ceai verde

Verifica stoc si pret

Este o lotiune intens hidratanta ce se absoarbe foarte repede in piele. Ofera o senzatie de piele fresh, deloc grasa. Contine ceai verde 50% din Boseong, cea mai populara zona producatoare de ceai verde din Coreea de Sud. Are efect antioxidant si anti-imbatranire avand in compozitie vitamina E. Aceasta contribuie la cresterea elasticitatii pielii si estompeaza ridurile.

Lotiune Cosrx pentru minimizarea porilor

Verifica stoc si pret

Reduce vizibil porii si ofera senzatie de racorire a tenului prevenind dilatarea lor. Este un produs multifunctional care se poate aplica pe cotonete de bumbac sau direct pe ten, in zonele cu probleme, timp de 5-10 minute.

Lotiune hidratanta Cosrx cu 96% extract de melci

Verifica stoc si pret

Contine extract de mucina de melc. Ofera hidratare tenului, il protejeaza impotriva deshidratarii si imbunatateste elasticitatea. Se absoarbe foarte rapid in piele, fara sa o incarce. Nu contine sulfati sau parabeni.

Lotiune hranitoare Benton cu extract de melc si venin de albina

Verifica stoc si pret

Este o lotiune usoara, care poate fi aplicata pe orice tip de ten. Contine secretie de melc ce ajuta la regenerarea pielii, acid hialuronic pentru hidratare intensa, venin de albina ce sporeste productia de colagen si contribuie la vindecarea semnelor post acneice, niacinamide ce ajuta la un ten mai luminos si sanatos, dar si adenosine care amelioreaza liniile fine.

Lotiune hidratanta si calmanta Skin79 PuriMoist pentru ten uscat

Verifica stoc si pret

Previne uscarea pielii, hidratarea pielea eficient si ofera efect de iluminare si regenerare. Este destinata indeosebi tenului uscat, dar si celui sensibil si poate fi folosita atat dimineata, cat si seara.

7  ingrediente naturale in produsele coreene de ingrijire a pielii

Propolis

Este unul dintre cele mai des folosite ingrediente in compozitia cosmeticelor coreene. Acesta se gaseste in peretii si etansarile stupilor.

Prezinta o textura asemanatoare rasinei, substanta gumoasa ce ofera multiple beneficii pielii.

Ofera proprietati antibacteriene, antifungice si antiinflamatorii. Este potrivit pentru tratarea tenului predispus la acnee, pete si eruptii cutanate. Este bogat in antioxidanti si ajuta la calmarea iritatiilor.

Propolisul reprezinta un ingredient complex ce ofera o piele stralucitoare. Utilizarea regulata imbunatateste calitatea pielii si ajuta la indepartarea celulelor moarte.

Suc de mesteacan

Seva extrasa din mesteacan beneficiaza de nutrienti si enzime excelente pentru pielea sensibila. Contribuie la calmarea iritatiilor pielii si ofera un efect natural luminos.

Este un ingredient natural ce ofera o eficienta foarte mare gratie faptului ca este bogat in proteine si antioxidanti. In plus, contine cantitati mari si de minerale, enzime si vitamine, fiind un foarte bun agent de hidratare.

Centella Asiatica

Este o planta foarte veche si utilizata, de regula, in medicina traditionala din China. Este folosita activ pentru proprietatile vindecatoare si calmante, fiind excelenta si pentru pielea sensibila.

Totodata, mai este denumita si iarba tigrului, asiatic pennywort sau gotu kola. 

Este un ingredient cautat in cosmeticele coreene de ingriire a pielii, ajutand la incetinirea semnelor de imbatranire a pielii, ajuta la regenerarea celulara si la vindecarea acneei, precum si a petelor pigmentare.

Mai mult decat atat, hidrateaza si hraneste excelent pielea si contribuie la vindecarea eczemlo si psoriazisului.

Mucina de melc

Denumit si filtratul de secretie de melc reprezinta unul dintre cele mai des folosite ingrediente in rutinele de ingrijire coreeana.

Este secretat atunci cand melcul se misca, lasand in urma o substanta apoasa si usor lipicioasa. Aceasta este recoltata si folosita intr-o gama ampla de produse – masti servetel, serumuri, creme hidratante.

Secretia de melc contribuie la hidratarea intensa a pielii, vindecarea iritatiilor si promovarea regenerarii celulare. Mucina de melc actioneaza ca o bariera a pielii, impiedicand pierderea umiditatii naturale. In plus, stimuleaza si productia de colagen.

Este bogata in zinc, antioxidanti cum ar fi vitamina A si E, nutrienti esentiali pentru piele cum ar fi acidul hialuronic, glicoproteinele, proteoglicanii, peptidele si asa mai departe. Folosita regulat ajuta la obtinerea unui ten luminos si amelioreaza eruptiile acneice.

Perle

Acestea au fost pentru multa vreme unul dintre produsele coreene esentiale de frumusete. Ofera proprietati vindecatoare ce combat acneea si petele, ajutand la minimizarea porilor. Incetinesc procesul de imbatranire si mentin pielea hidratata si ferma. Produsele preferate cu continut ridicat de extract de perle sunt mastile si plasturii de ochi.

Orez

Apa de orez a fost secretul femeilor coreene inca din timpuri indepartate. Beneficiile acesteia sunt multiple. Ajuta la ameliorarea porilor mariti, amelioreaza acneea, punctele negre si regleaza excesul de sebum. Mai mult decat atat, ajuta la curatarea pielii in profunzime, prevenind acneea, cosurile si alte probleme ale pielii. Mai mult decat atat, apa de orez fermentata este un ingredient benefic si impotriva imbatranirii premature.

Ginseng

Este recoltat din radacina plantei si este recunoscut pentru capacitatea sa de a stimula circulatia sangelui. Este bogat in antioxidanti si este benefic pentru ameliorarea aspectului pielii obosite si ridate. In plus, ajuta la estomparea pigmentarii inhiband productia de melanina in piele.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *