cele mai bune epilatoare
Corp

Cele mai bune epilatoare

Alegerea unui epilator clasic bun te poate pune in dificultate, avand in vedere ca piata abunda in oferte facand mai dificila decizia de cumparare. Inainte de a te orienta catre un anumit model, este important sa cunosti cateva informatii generale despre produse astfel incat sa poti face alegerea cea mai potrivita nevoilor tale.

Un epilator clasic functioneaza pe principiul smulgerii firului de par folosind penseta rotativa. Cu toate ca ar putea suna dureros, cele mai moderne aparate sunt special proiectate pentru a ameliora durerea. Timpul in care parul va creste din nou variaza de la o persoana la alta, fiindca fiecare are un ritm propriu de crestere, deci nu reprezinta acesta un criteriu de departajare pe care sa il iei in calcul.

Epilator cu fir sau epilator fara fir?

Tehnologia a avansat, astfel ca la ora actuala avem posibilitatea de a alege intre epilatorul cu fir si cel fara fir. Prima varianta necesita conectare la priza printr-un cablu de alimentare, in timp ce a doua varianta dispune de acumulator integrat care va trebui reincarcat. Sigur ca epilatoarele cu acumulatori pot fi folosite o anumita durata, in functie de autonomia cu care vine la pachet.

De asemenea, epilatoarele cu acumulatori ofera mai multa flexibilitate, fiindca nu va  mai trebui sa depinzi de existenta unei prize in locul in care te epilezi. De multe ori, acesta poate fi folosit chiar si in dus.

Epilatoarele cu fir ofera o durata de utilizare mai mare si este mai stabil datorita fluxului continuu de energie. Totusi, daca optezi pentru o varianta din aceasta categorie trebuie sa ai in vedere ca vei depinde intotdeauna de o priza.

Epilarea uscata si epilarea umeda

Epilatoarele ar mai putea fi impartite in doua categorii si anume: epilatoarele uscate si epilatoarele umede-uscate.

Epilatoarele uscate vor fi folosite exclusiv pe pielea uscata, iar epilatoarele umede-uscate pot fi folosite atat pe pielea uscata, cat si pe cea umeda, adica sub dus.

In principiu, epilatoarele ofera randament mai bun pe pielea uscata. Pe de alta parte, modelele care au optiunea de a fi folosite si sub dus, au avantajul de a asigura o functionare mai putin dureroasa, datorita faptului ca apa calda deschide porii. Insa, aceasta situatie ar putea fi benefica celor care au un grad de suportabilitate al durerii extrem de redus.

Poti opta pentru o varianta care sa permita epilarea atat pe pielea uscata, cat si pe pielea umeda pentru a vedea diferenta reala dintre cele doua optiuni si sa adaptezi metoda potrivita pielii tale.

Informatii utile despre epilatoarele clasice

Epilatoarele clasice pot avea la baza fie penseta, fie discuri rotative. Epilatoarele cu discuri rotative sunt derivate din epilatoarele vechi, dispune doua discuri din cauciuc ce se rotesc, iar aparatul va trebui sa trecut pe suprafata pielii. Prin rotirea discurilor in sens opus unul fata de celalalt, firele sunt prinse intre cele doua discuri si smulse.

Epilatoarele cu pensete sunt cea mai frecvent intalnita varianta. Presupun un mod de functionare destul de asemanator cu prima varianta, diferenta fiind ca pe suprafata discurilor exista niste lamele din metal ce se apropie prin rotire, captand si smulgand astfel firul de par. Mecanismul este similar cu cel al pensetei clasice, ce prinde si trage firul de par, insa in cazul epilatoarelor, discutam de un numar mai mare de pensete, astfel ca epilarea se va desfasura mult mai rapid si mai putin dureros decat daca ai smulge fiecare fir in parte.

Un epilator poate avea intre 20 si 60 de pensete. Cu cat numarul pensetelor este mai mare, cu atat epilarea se va desfasura mai rapid. Practic, acesta este si unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un epilator bun.

De asemenea, trebuie sa decizi daca cea mai convenabila optiune este cea cu fir sau fara fir. Ai in vedere portabilitatea de care ai nevoie, cat de mult timp iti trebuie sa epilezi toate zonele si verifica daca acumulatorul va oferi o autonomie suficient de mare incat sa nu ai surprize neplacute, ulterior. Epilarea poate dura in cazul unor persoane mai mult timp, in timp ce in cazul altor persoane se poate desfasura mult mai rapid. Depinde si de pilozitatea fiecareia, de cat de gros este firul de par, precum si de suprafata zonelor pe care le vei epila.

Ai in vedere si numarul treptelor de viteza de care aparatul dispune. Majoritatea modelelor de calitate dispun de doua trepte, cea mai mica fiind potrivita pentru zonele mai sensibile.

Capul pivotant este un aspect de care ar trebui sa tii cont. Acesta te poate ajuta sa ajungi mai usor in zonele greu accesibile. In plus, in functie de zonele in care folosesti epilatorul, poate dispune si de alte accesorii utile, care il pot transforma chiar si in trimmer.

Cele mai bune epilatoare

Epilator Braun Silk-épil 9 9/9002

Braun Silk-épil 9 9/9002 Sistem Flex, SensoSmart™

Verifica stoc si pret

Poate fi folosit pe pielea uscata, dar si pe pielea umeda si este prevazut cu 40 de pensete. Ofera doua trepte de viteza si  nu dispune de fir.

Capatul din dotare ofera o flexibilitate foarte mare, reusind sa urmeze liniile corpului pentru o epilare eficienta. Beneficiaza de maner subtire si ergonomic, facand ca aparatul sa devina mai usor de manevrat.

Are la baza tehnologia Micro Grip ce consta in existenta unor pensete late si lungi care actioneaza in profunzime pentru a indeparta eficient chiar si firele de par mai scurte. Tehnologia Senso Smart ghideaza aparatul astfel incat sa fii sigura ca exerciti o presiune corecta.

Este foarte rezistent la apa si il poti folosi chiar si in timp ce faci dus sau baie in cada. Autonomia pe care o ofera este de 50 de minute si necesita doar 60 de minute pentru o incarcare completa a acumulatorului.

Pachetul include capacul de tuns, capul de ras, capacul pentru contactul cu pielea, cablul de alimentare, peria de curatare si trusa pentru calatorie.

Epilator Braun Silk-épil 9 9/720

Braun Silk-épil 9 9/720

Verifica stoc si pret

Este o varianta fara fir prevazuta cu 40 de pensete. Poate fi folosit atat pe pielea uscata, cat si pe cea umeda, chiar si sub dus.

Este prevazuta cu un cap mai lat care va indeparta mai mult par in acelasi timp, scurtand astfel timpul de epilat. Puteti folosi aparatul foarte confortabil chiar si in zona bikinilor si axilei utilizand capul de barbierit. Poti ajunge usor si in zonele greu accesibile, datorita capatului flexibil.

Este un produs rezistent la apa pe care il puteti curata sub jetul cu apa. In plus, pentru o mai buna vizibilitate asupra zonei pentru care il folositi, acesta  afost prevazut cu sistem de iluminare inteligenta.

Pune la dispozitie doua trepte de viteza. Este prevazut cu acumulator ce ofera o autonomie de 50 de minute, iar durata de incarcare completa este de 60 de minute.

Pachetul include capatul pentru tuns, capactul pentru contactul cu pielea, capul pentru ras, peria de curatare, cablul de alimentare si saculetul.

Epilator Braun Silk-épil 9 9/700

Braun Silk-épil 9 9/700

Verifica stoc si pret

Este prevazut cu 40 de pensete si doua trepte de viteza. Nu dispune de fir, ci este dotat cu acumulator ce ofera o autonomie de 50 de minute, fiind necesare doar 60 de minute pentru o incarcare completa.

Beneficiaza de tehnologie inovatoare cu senzor de presiune ce ghideaza epilare si optimizeaza intreg procesul. Poate fi folosit atat in mediul umed, cat si in mediul uscat.

Tehnologia Micro-Grip ajuta la indepartarea mai eficienta a firului de par de la radacina. Capul pivotant face ca aparatul sa se poata adapta conturului corpului oferind o flexibilitate foarte buna.

Sistemul de iluminare inteligenta ofera o mai buna vizibilitate asupra zonei pe care o epilezi.

Pachetul include capatul pentru contactul cu pielea, capatul pentru fata, peria de curatare, cablul de alimentare si saculetul.

Epilator umed și uscat Philips BRE740/10

Philips BRE740/10

Verifica stoc si pret

Este un model ce poate fi folosit atat pe pielea uscata, cat si pe pielea umeda si este prevazut cu 32 de pensete. Dispune de o gama foarte variata de accesorii precum caul de epilare extralat care acopera o suprafata mare pentru o indepartare mai rapida a parului. Capul de radere si pieptenele pentru tuns ofera o radere mai precisa, dar si mai delicata. Capul de tundere si pieptenele pentru zona inghinala asigura o tundere mai usoara si o conturare mai precisa in zonele intime. Peria pentru exfoliere a corpului ajuta la indepartarea celulelor moarte, reducand numarul firelor de par care cresc sub piele.Pila pentru pedichiura prevazuta cu disc rotativ ajuta la obtinerea unor talpi mai fine intr-un timp foarte scurt. Capul pentru zonele delicate poate fi folosit in cele mai sensibile zone inclusiv pe fata sau in zona axiala si cea inghinala. In plus, capul pentru contact optim reduce senzatia de tragere si disconfortul asociat epilarii. Toate aceste accesorii vor fi depozitate in saculetul special cu care aparatul vine la pachet.

Autonomia pe care o ofera este de 40 de minute si necesita doua ore pentru o incarcare completa.

Epilator Braun Silk-épil 7 7/700

Braun Silk-épil 7 7/700

Verifica stoc si pret

Dispune de 40 de pensete si doua trepte de viteza. Are la baza tehnologia Senso Smart pentru o epilare mai eficienta. Este un model fara fir pe care il poti folosi atat pe pielea uscata, cat si pe pielea umeda in cada sau in dus.

Tehnologia Micro Grip ajuta la indepartarea firelor de par scurte, optimizand intreg procedeul. Smartlight ajuta la o vizibilitate mai buna asupra zonelor ce urmeaza a fi epilate, indepartand mai usor firele de par.

Capul pivotant ajuta la adaptarea conturului corpului, asigurand un mod de utilizare mai facil, dar si o epilare mai eficienta.

Autonomia produsului este de 50 de minute si necesita doua ore pentru o incarcare completa.

Pachetul include capatul pentru zonele sensibile, peria de curatare, cablul de alimentare si saculetul pentru depozitare.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *