cele mai bune geluri de unghii
Corp

Cele mai bune geluri de unghii

Pentru o manichiura impecabila, dar si rezistenta este necesara achizitionarea unor geluri de unghii bune care sa simplifice tehnica si sa asigure un rezultat corect din punct de vedere tehnic. Nu este suficient sa ai o tehnica buna de constructie a unghiilor, daca gelurile folosite nu sunt de calitate, cum nu este de ajuns nici sa detii produse de calitate, dar tehnica sa nu fie una corecta.

Fie ca esti incepatoare sau ai experienta in domeniul unghiilor cu gel, este esential sa optezi pentru produse calitative care nu vor pune in pericol nici sanatatea clientelor. Un gel de unghii bun nu inseamna in mod obligatoriu o investitie extrem de mare pe care nu si-ar putea permite-o, spre exemplu, o persoana la inceput de drum. De fapt, acesta este si scopul articolului de fata, acela de a va oferi o serie de sugestii de geluri de constructie bune la preturi variate potrivite pentru orice buget. Ramane la aprecierea fiecarei tehniciene de unghii ce buget va aloca pentru o astfel de achizitie.

In continuare, iti voi oferi cele mai bune recomandari din care vei putea alege varianta accesibila bugetului tau si le voi grupa in functie de tipul gelului. Poti opta pentru geluri autonivelante – ideale pentru incepatori, geluri 3 in 1 ce nu mai necesita baza si nici finish, geluri jeleu, dar si alte geluri cu diverse consistente.

Cele mai bune geluri de constructie

Gel de constructie Slowianka Natural Easy Clear

GEL CONSTRUCTIE NATURAL EASY CLEAR SLOWIANKA 30g

Verifica stoc si pret

Prezinta o densitate mare, nu aluneca, este flexibil si cedeaza usor la strangerea cu penseta. Se usuca in lampa UV LED in doar 60 de secunde si poate fi folosit pentru constructiille pe sablon.

Gel de constructie 2M Smart Pink

Gel UV 2M - Smart Pink 15gr

Verifica stoc si pret

Este un gel foarte usor de modelat, care ofera o aderenta si rezistenta buna. Nu se ingalbeneste si se polimerizeaza in lampa UV LED in doar 60 de secunde. Poate fi folosit atat pentru unghiile scurte, cat si pentru forme extreme.

Gel de constructie Gelaxyo Comfort

gel de constructie gelaxyo comfort

Verifica stoc si pret

Este un gel extra-vascos de clasa profesionala, ideal si pentru persoanele sensibil. Este foarte flexibil si poate fi folosit atat ca protectie pe unghia naturala, cat si pentru constructie. Nu necesita pilire.

Cele mai bune geluri de unghii autonivelante

Gel de constructie autonivelant Gelaxyo Natural 1

gel de constructie GELAXYO NATURAL 1

Verifica stoc si pret

Este un gel cover profesional, autonivelant, care se pileste foarte usor. Este ideal si  pentru realizarea manichiurii french. Are un timp de polimerizare in lampa LED de doar 30 de secunde.

Gel de constructie autonivelant 2M Flex

Gel UV 2M - Flex 30gr

Verifica stoc si pret

Este un gel autonivelant, cu adeziune buna si densitate medie. Este lexibil, potrivit pentru intarirea unghiilor naturale sau constructie pe sablon. Se polimerizeaza in lampa UV LED in 60 de secunde.

Gel autonivelant Allepaznokcie Perfect French PRima Donna

https://nailsup.ro/9846-large_default/perfect-french-prima-donna-gel-uv-allepaznokcie-50ml.jpg

Verifica stoc si pret

Este un gel autonivelant cu consistenta cremoasa si vascozitate medie-ridicata. Poate fi folosit pentru intarire sau extensie pe salbon sau cu tips. Necesita intre 45 si 60 de secunde pentru polimerizare in lampa UV LED.

Gel de constructie autonivelant FSM 01 Clear

FSM GEL UV AUTONIVELANT 15ml - 01 CLEAR

Verifica stoc si pret

Este un gel autonivelant, care nu curge spre cuticule avand o densitate ridicata. Rezista bine la socuri si lovituri si este potrivit pentru orice tip de unghie. Necesita polimerizare 60 de secunde in lampa UV LED.

Cele mai bune geluri de unghii 3 in 1

Gel de contructie 3 in 1 Allepaznokcie Premium Perfect French Beige

Allepaznokcie PREMIUM PERFECT FRENCH BEIGE 15ML

Verifica stoc si pret

Este un gel 3 in 1 cu proprietati de autonivelare, avand o consistenta densa. Nu necesita aplicarea bazei si este potrivit pentru constructie sau intarirea unghiilor. Se polimerizeaza in 45 de secunde in lampa UV LED.

Gel de contructie 3 in 1 2M

gel de constructie 3 in 1 2m

Verifica stoc si pret

Este un gel cu densitate medie, trifazic, ce se aplica usor. Prezinta proprietati de autonivelare, iar pilirea va fi minima. Necesita doar 60 de secunde pentru polimerizare in lampa UV LED.

Cele mai bune geluri de unghii jeleu

Gel de constructie jeleu Gelaxyo Jellyx

gel de constructie jeleu GELAXYO JELLYX

Verifica stoc si pret

Este un gel extra-vascos, potrivit pentru realizarea extensiilor cu forme scurte si medii sau pentru protejarea unghiei naturale. Se polimerizeaza in lampa UV LED in doar 45 de secunde.

Gel de constructie jeleu Allepaznokcie Jelly Milky Pink

Allepaznokcie Jelly Milky Pink

Verifica stoc si pret

Este un gel jeleu cu vascozitate ridicata si rezistenta indelungata. Poate fi folosit pentru intarirea unghiei naturale sau extensie atat pe tips, cat si pe sablon. Necesita 45 de secunde pentru polimerizare in lampa UV LED.

Gel de constructie jeleu FSM 1

GEL UV CONSTRUCTIE FSM 15ML - 1

Verifica stoc si pret

Este un gel vascos, care nu curge si se pileste usor. Se polimerizeaza in doar 50 de secunde in lampa UV LED si este ideal si pentru realizarea modelelor in relief 3 D.

 

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Cristina Ilinca spune:

    Iubesc gelurile Allepaznokcie si Gelaxyo. Foarte bune recomandari 😉

  2. Maria Unghii Bucuresti spune:

    FSM foarte bune si de buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *