cele mai bune sampoane pentru par cret
Par

Cele mai bune sampoane pentru par cret

Parul cret, respectiv parul ondulat, necesita o ingrijire aparte pentru a obtine bucle bine definite, dar mai ales, pentru a preveni uscarea parului, lipsa de stralucire, dar si tedinta de a fi prea fragil. Din pacate, acestea sunt cele mai frecvente probleme cu care se confrunta cele care au o podoaba capilara ondulata sau creata, insa vestea buna este ca exista produse excelente pentru acest tip de par.

Femeile care au parul cret stiu foarte bine cat de dificil este coafarea de zi cu zi a unui astfel de par, iar lucrurile devin si mai greu de controlat atunci cand conditiile meteo nu sunt deloc favorabile. Dorinta de a avea un par sanatos si bucle bine definite poate fi indeplinita doar prin utilizarea produselor potrivite. Este esential sa folositi produse profesionale potrivite pentru parul cret si sa evitati cat puteti sampoanele sau balsamurile de par care contin suflati si silicon. Ideal ar fi sa optati pentru produse cat mai organice, care sa ofere hidratare, iar cu timpul, parul va deveni mult mai usor de aranjat, buclele vor fi mai definite, iar firul de par nu va mai fi atat de fragil.

V-am pregatit o serie de recomandari foarte bune venite din partea celor care au un astfel de tip de par si care, cu ajutorul urmatoarelor produse, au reusit sa obtina un rezultat extraordinar in ceea ce priveste aspectul parului.

Sampon pentru par cret Wella Professionals Nutrcurls

sampon pentru par cret wella

Verifica stoc si pret

Prezinta o formula lejera si tehnologie micelara ce indeparteaza delicat excesul de sebum si impuritatile. Contine un complex nutritiv pe baza de ulei de jojoba, extract de tarate de grau bogate in vitamine ce protejeaza si hidreaza firul de par.

Sampon pentru par cret Kerastase Aura Botanica Bain Micellaire

sampon pentru par cret kerastase

Verifica stoc si pret

Curata delicat parul, dar eficient continand 96% ingrediente de origine naturala si 4% conservanti si parfum. Nu contine parabeni, sulfati si silicon, iar ca ingrediente principale regasim uleiul de argan si uleiul de cocos.

Sampon pentru par cret Reistill Nutritivesampon par cret reistill

Verifica stoc si pret

Contine proteine de matase in combinatie cu keratina oferind un strat protector intens, prevenind deshidratarea parului. Actioneaza in profunzime si hraneste firul de par aspru.

Sampon pentru par cret Moroccanoil

sampon pentru par cret moroccanoil

Verifica stoc si pret

Prezinta o formula pe baza de ulei de argan si extract din arbore de ceai ce ofera hranire in profunzime, fara a incarca si ingreuna buclele. Asigura o curata delicata excesului de sebum si reziduurilor.

Sampon pentru par cret Dr Organic

sampon pentru par cret dr organic

Verifica stoc si pret

Ofera hidratare eficienta, dar si stralucire si elasticitate. Contine ulei din seminte de canepa si acizi grasi Omega 3, 6 si 9 pentru un par sanatos si hidratat. Nu contine parabeni, SLS, colorant artifiant, glicoli, ulei mineral, silicon.

Sampon pentru par cret Bioderma Node Fluid

sampon pentru par cret bioderma node fluid

Verifica stoc si pret

Asigura o curata delicata si ofera un plus de volum. Protejeaza pelicula hidrolipidica a parului si scalpului, intareste firul de par si reda stralucirea. Este potrivit si pentru completarea anumitor tratamente.

Sampon pentru par cret Damasc Khadi

sampon pentru par cret khadi

Verifica stoc si pret

Este un sampon pe baza de medicina ayurbedica pentru repararea parului degradat. Ofera stralucire, hidratare si intareste firul de par. Nu contine SLS, SLES, PEG, EDTA, parabeni, coloranti, silicon sau alcool

Sampon Mayam Base Shampoo

sampon pentru par cret mayam

Verifica stoc si pret

Poate fi folosit sub forma de sampon neutru ori puteti aduaga ingrediente active, uleiuri esentiale, parfum si asa  mai departe. Este potrivit si pentru scalpul sensibil, avand in compozitie ingrediente organice.

Sampon pentru par cret Kallos Silver

sampon pentru par cret kallos

Verifica stoc si pret

Prezinta o formula delicata, curant bland parul. Poate fi folosit pentru orice tip de scalp si are capacitatea de a neutraliza tonurile de galben care pot aparea in cazului parului blond vopsit.

Sampon pentru par cret Bielenda Artisti Professional cu keratina

sampon pentr par cret bielenda

Verifica stoc si pret

Este imbogatit in proteine nutritive si D-Panthenol, curatand eficient parul si prevenind uscarea acestuia. Parul devine mai neted, usor de pieptanat, iar varfurile nu se mai despica atat de usor. Contine ulei de cocos, argan, migdale, abisinian si sofran.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *