cele mai bune masti antirid
Ten

Cele mai bune masti de fata si ochi antirid

Mastile antirid ar trebui sa faca parte din rutina de ingrijire a tenului pentru multe femei fiind esentiale, in primul rand, pentru a preveni formarea ridurilor. Utilizarea produselor antirid nu implica un prag minim sau maxim de varsta, astfel ca acestea sunt recomandate a fi folosite atunci cand este necesare.

Cele mai eficiente s-au dovedit a fi folosite cu scopul de a preveni, insa pot imbunatati si aspectul ridurilor deja formate. In principal, produsele antirid necesita integrarea intr-o rutina completa si potrivita tipului de ten, iar mastile antirid pot fi folosite o data pe saptamana sau mai rar, in functie de produsul pentru care optati.

Din pacate, studiile au aratat ca aplicarea mastilor home-made cu diverse produse, de regula, alimentare nu doar ca nu ofera niciun beneficiu pielii, ci pot aduce inrautari acesteia, iar cu timpul o pot sensibiliza. In plus, tehnologia avanseaza cu pasi repezi si de ce nu am profita de tratamentele si produsele de ultima generatie care au la baza studii solide si ofera rezultate garantate?

Nu este nevoie sa investesti in zeci de produse pentru a iti crea o rutina completa de ingrijire a tenului. Trebuie doar sa iti cunosti foarte bine nevoile, sa iti constientizezi probleme si sa adaptezi produsele in functie de acestea. Pe de alta parte, as vrea ca asteptarile pe care le aveti sa fie cat mai realiste fiindca este clar ca nu exista un produs minune care sa asigure rezultate similare cu liftingul facial. Insa, ceea ce putem confirma este faptul ca produsele antiage pot imbunatati calitatea si aspectul pielii in masura in care un produs cosmetic poate face acest lucru. De aceea, cu cat ca actionezi din timp, cu atat pielea te va rasplati si va arata bine mai mult timp.

In continuare, as vrea sa va indic cateva variante de masti de fata antirid cu efecte bune pe care le puteti intregra cu incredere intr-o rutina potrivita tenului si nevoilor voastre:

Masca de fata antirid Thalgo Prodige Des Oceans

go Prodige Des Océans masca hranitoare antirid

Verifica stoc si pret

Imbunatateste aspectul pielii, hidrateaza intens si protejeaza tenul impotriva influentelor externe nocive. Imbunatateste elasticitatea si reimprospateaza pielea. Poate fi utilizata atat ziua, cat si noaptea si se aplica in strat subtire pe fata curata, evitand zona ochilor.

Masca de noapte antirid Holika Holika Wine Therapy

Therapy Masca de noapte antirid

Verifica stoc si pret

Ofera o hidratare intensa, netezeste liniile fine si amelioreaza ridurile de expresie. Estompeaza roseata si iritatiile si are actiune puternica anti-rid. Produsul se aplica dupa curatarea tenului si toner. Se aplica seara in strat generos pe pielea uscata si se  lasa sa actioneze pana dimineata.

Masca antirid cu aur de 24 de karate Petitfee Gold

 

Petitfée Gold masca hidrogel pentru ochi cu aur de 24 de karate

Verifica stoc si pret

Elimina pungile din zona ochilor si cercurile intunecate, hidrateaza in profunzime pielea si amelioreaza ridurile sau liniile fine. Contine colagen, aur de 24k, extract de ginseng si apa de trandafiri. Se foloseste de 3-4 ori pe saptamana in zona din jurul ochilor si se lasa sa actioneze 10-15 minute.

Masca antirid Skin79 24k Gold Collagen

Skin79 24k Gold Collagen masca hidrogel pentru ochi cu colagen

Verifica stoc si pret

 

Hidrateaza in profunzime zona ochilor, dimineaza edemele si cearcanele si netezeste liniile fine. Se aplica in zona ochilor putand fi folosite atat ziua, cat si seara.

Masca antirid Shanqpree Gold Hydrogel

Shangpree Gold Hydrogel masca hidrogel pentru ochi efect regenerator

Verifica stoc si pret

Ofera o hidratare intensa pielii, calmeaeza zona ochilor si elimina semnele de oboseasla. Contine acid hialuronic si colagen avand efect de revitalizare, hidratare si nutritie.

Masca de fata revitalizanta Babor Skinovage Vitalizing Mask

Masca revitalizanta Babor Skinovage Vitalizing Mask pentru fata

Verifica stoc si pret

Este ideala pentru tenul obosit si devitalizat. Sustine metabolismul pielii si imbunatateste circulatia sanguia, stimuland procesul de regenerare celulara.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *