cel mai bun primer de pleoape
Ten

Cel mai bun primer pentru ochi

Primer-ul pentru pleoape este unul dintre cele mai importante produse cosmetice ce ajuta la obtinerea unui machiaj rezistent pe intreaga durata a zilei. El asigura o aderenta perfecta intre pleoape si produsele cosmetice aplicate ulterior, ceea ce va ajuta ca machiajul sa ramana intact fie ca vorbim despre unul de zi sau unul de seara.

Primer-ul pentru ochi este asemanator cu cel pentru ten, in sensul ca uniformizeaza zona pleoapei, reduce secretia de sebum si ajuta la intensificarea nuantei fardului, dar cel mai important este ca acesta nu se va mai aduna in pliu, nu se va estompa si nici nu se va intinde. Un primer bun va asigura toate aceste aspecte, indiferent de tipul tenului pe care il ai, chiar daca este vorba si despre pleoape ce se confrunta cu excesul de sebum.

Este important de retinut faptul ca nu cantitatea mare de produs ofera beneficiile anterior mentionte, ci calitate acestuia. Astfel, recomandarea noastra este sa va orientati doar catre variante de primere pentru ochi de calitate, pe care le veti aplica in cantitati moderate. Nu este nevoie sa faceti exces, caci un produs bun va fi eficient in cantitatea potrivita.

Fie ca este vorba despre un machiaj de zi, fie ca discutam despre un machiaj de seara, aveti nevoie de un primer bun care sa ofere rezistenta si intensitate machiajului, fiindca indiferent de momentul din zi sau din seara, trebuie sa arati impecabil.

Primer pentru ochi Inglot Basic

primer ochi Inglot Basic

Verifica stoc si pret

Primer fard ochi Smashbox 24 hour Photo Finish Shadow Primer

primer fard ochi Smashbox 24 Hour Photo Finish Shadow Primer

Verifica stoc si pret

Baza fard ochi MAC Cosmetics Prep + Primer

baza fard ochi MAC Cosmetics Prep + Prime

Verifica stoc si pret

Primer pentru ochi Bobbi Brown Long-Wear Eye Base

Bobbi Brown Long-Wear Eye Base baza pentru fardul de ochi

Verifica stoc si pret

Baza fard ochi Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion baza pentru fardul de ochi

Verifica stoc si pret

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *