cele mai bune vopsele de par din comert fara amoniac
Par

Cele mai bune vopsele de par fara amoniac din comert

Vopsirea parului face parte din ritualurile de ingrijire ale acestuia, uneori din pura placere, alterior din necesitate. Fie ca iti doresti o schimbare de look, fie ai nevoie de acoperire a firelor de albe sau doar sa iti reimprospatezi culoarea, trebuie sa optezi pentru o vopsea cu putere mare de acoperire care sa ofere rezultatul pe care ti-l doresti.

Cand vine vorba de ingrijirea parului, nu exista compromis. De multe ori, femeile aleg sa foloseasca vopseaua fara amoniac, in detrimentul celei cu amoniac, iar avantajul este ca efectul oferit este unul foarte bun, in sensul ca o vopsea fara amoniac are capacitatea de a acoperi la fel de bine chiar si firele albe asemenea variantelor cu amoniac, timp in care ofera si o buna rezistenta pe firul de par.

Ce este vopseaua fara amoniac?

Vopseaua fara amoniac este un produs de colorare a parului ce nu prezinta in compozitie amoniac, dupa cum sugereaza si numele, substanta care a stgat la baza colorarii de foarte mult timp. Cu toate ca prezinta anumite avantaje, totusi, sunt cunoscute efectele nocive ale vopselei cu amoniac asupra parului, scalpului si sanatatii, motiv pentru care oamenii de stiinta au lansat variante ce nu contin amoniac si care fac subiectul discutiei noastre astazi.

Vopseaua fara amoniac prezinta o noua tehnologie ce are in componenta MEA (monoetanolamina), o substanta care contine si ialcool si care functioneaza asemenea unui adjuvant alternativ de pG in colorantii de par. Totodata, aceaesta este combinata cu uleiuri emoliente, ceea ce protejeaza parul si scalpul si face ca aplicarea produsului sa fie mai placuta.

Vopsea cu amoniac sau vopsea fara amonic?

Fara indoiala, vopseaua fara amoniac prezinta un impact mult mai mic asupra parului comparativ cu vopseaua ce contine amoniac, astfel ca riscul de a iti degrada parul este considerabil redus.

Cu totii stim ca amoniacul a fost pentru o lunga perioada de timp un ingredient important in compozitia vopselelor de par fiindca oferea o culoare mai intensa, dar si mai durabila.

Practic, amoniacul actioneaza prin eliminarea partiala a culorii naturale ea parului, deschizand suprafata firului de par pentru ca pigmentii de vopsea sa poata patrunde adanc in firul de par fara sa fie nevoie de decolorare. In acest fel, amoniacul a facilitat colorarea parului prin modificari de nuanta fara a se estompa dupa doar cateva utilizari. Pe de alta parte, acesta vine la pachet si cu anumite efecte secundare, mai putin placute. In primul rand, este vorba de mirosul intepator, destul de neplacut, care de unele persoane nu este tolerat, ceea ce face ca utilizarea sa sa fie mai putin placuta. In plus, poate irita pielea, scalpul si este daunator pentru ochi daca ajunge in zona respectiva.

Tocmai din aceste motive, industria respectiva a considerat de cuviinta dezvoltarea unor noi tehnologii care sa ofere performante la fel de bune, dar cu mai putine efecte secundare. Nu a fost eliminat inca de la inceput cantitatea de amoniac, ci a fost treptat redusa, pana s-a ajuns la un produs care nu contine deloc amoniac.

Cele mai bune vopsele de par fara amoniac din comert

Vopsea de par fara amoniac L’Oreal Professionnel Inoa

Vopsea de par permanenta fara amoniac L'Oreal Professionnel Inoa

Verifica stoc si pret

Vopsea fara amoniac : L’oreal Paris Casting Creme Gloss

vopsea fara amoniac loreal casting creme gloss

Verifica stoc si pret

Vopsea fara amoniac Garnier Olia

vospea fara amoniac garnier olia

Verifica stoc si pret

Vopsea fara amoniac Syoss Oleo Intense Permanent Oil Color

vopsea fara amoniac syoss

Verifica stoc si pret

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *