Par

Cele mai bune produse Crescina

0
(0)

Subtierea si caderea parului reprezinta o problema grava care poate avea la baza diverse cauze, iar tratamentul presupune de multe ori atat aplicarea de produse la nivel local, cat si administrare interna a suplimentelor. Crescina este un tratament dermato-cosmetic, sub forma de fiole, fiind o solutie avansata care vizeaza regenerarea fiziologica a parului in zonele afectate de subtiere. Nu actioneaza, evident, asupra foliculilor complet atrofiati.

Produsele Crescina au la baza studii si experimente in urma carora a rezultat eficienta acestor tratamente astfel ca respondentii au putut observa o regenerare intensiva a parului in locurile cu probleme. Mai mult decat atat, de peste 30 de ani, cercetatorii de la Labo s-au concentrat asupra remediilor ce combat subierea parului, astfel ca produsele Crescina sunt in conformitate cu cele mai avansate tehnologii si cunostinte, anticipand si brevetant tehnologii de ultima ora.

Tehnologia Transdermic este brevetata si aplicata in tratamentele Crescina, fiind dezvoltata pentru a facilita, controla si garanta patrunderea in profunzime a ingredientelor active dermato-cosmetice in straturile scalpului pentru a stimula regenerarea parului. Complexul unic permite o eliberare lenta si o absorbtie rapida.

Fiolele crescina actioneaza direct asupra radacinii firului de par, stimuland regenerarea fiziologica acolo unde parul s-a rarit. Actioneaza asupra bulbilor pilosi care nu s-au atrofiat complet. Se prezinta in mai multe variante de formule si anume 200, 500 si 1300. Prima varianta este potrivita pentru stadii incipiente ale caderii parului, varianta a doua pentru stadii medii, iar ultima pentru stadii avansate. De asemenea, este important de precizat ca in aceasta gama gasiti tratamente atat adresate femeilor, cat si barbatilor.

Samponul Trandermic Crescina poate veni excelent in completarea tratamentului. Curata foarte bine scalpul, timp inc are stimuleaza cresterea fiziologica a parului si combate subtierea. Are la baza ingrediente precum Re-Growth HFSC – cisteina, lizina, glicoproteina si Stem-Engine ce stimuleaza regenerarea parului, pentilenglicol, decilenglicol si caprililglicol care ajuta la absorbatia mai buna a substantelor active. Se adapteaza nevoilor tuturor tipulor de scalp si creeaza o spuma delicata care protejeaza parul si scalpul. Se lasa sa actioneze circa 2-3 minute, dupa care trebuie clatit temeinic.

Si acest produs poate fi gasit in mai multe variante, formule potrivite atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Unde puteti gasi produsele Crescina?

Verifica oferte Pfarma

Verifica oferte Notino

Verifica oferte SpringFarma

Verifica oferte Help Net

Verifica oferte Dr Max

Ti-a fost util acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media notelor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot! Fii prima care voteaza!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *