cel mai bun gel sprancene
Ten

Cel mai bun gel pentru sprancene

Fara indoiala, sprancenele au un rol foarte important in mimica fetei, buna simetrie a trasaturilor, fiind si cele care ne pun in valoare cel mai bine trasaturile. Am putea spune ca degeaba avem un machiaj impecabil, daca cel al sprancenelor nu este corespunzator realizat sau nu ne avantajeaza.

Cele mai multe dintre femei cauta un gel de pentru sprancene cu care sa lucreze bine, sa fie pigmentat si sa reziste fara probleme pe parcursul zilei. Nu este placut sa te trezesti ca sprancenele s-au estompat sau chiar s-au sters din cauza rezistentei slabe a produselor aplicate, motiv pentru care trebuie sa fii atenta la ceea ce cumperi.

Vestea buna este ca exista pe piata variante de geluri de sprancene foarte bune, pe care te poti baza chiar si atunci cand te duci la plaja sau la piscina. Unele ofera si o rezistenta excelenta la apa, ceea ce inseamna ca  vei putea face chiar si scufundari fara teama ca atunci cand vei iesi din apa sprancenele nu vor mai fi la locul lor.

Partea si mai buna este ca nu va fi necesar sa cheltuiesti o avere pentru a achizitiona un gel de sprancene bun care sa ramana intact pe parcursul zilei. In continuare, iti prezint o serie de geluri de sprancene foarte bune la preturi accesibile:

NYX Professional Makeup Eyebrow Gel

gel sprancene nyx

Verifica stoc si pret

Varianta gel de la NYX este ideala pentru cele care isi doresc un machiaj foarte rezistent, chiar si la plaja. Formula sa este rezistenta la apa, fiind unul dintre cele mai pigmentate produse. Se lucreaza usor cu el, putand crea si efect de sprancene mai groase si mai pline. In functie de modul in care il aplici, poti obtine un efect mai natural sau niste sprancene mai pronuntate.

Kit sprancene BeneFit Ka-BROW! Cream-Gel Brow Color With Brush

gel sprancene benefit

Verifica stoc si pret

Este un gel-crema nuantator ce prezinta acoperire graduala, astfel ca vei putea obtine un usor fie un look natural, fie unul mai dramatic. Dispune de periuta ce te ajuta sa aplici  mai usor produsul, promitand o rezistenta de pana la 24 de ore. Ce pot spune ca este ca, intr-adevar, rezista foarte bine pe parcursul zilei.

Corector pentru sprancene Melkior

gel sprancene melkior

Verifica stoc si pret

Este un produs pigmentat, umple golurile din sprancene si rezista foarte bine pe parcursul zilei. Se aplica usor, ofera volum sprancenelor si le defineste foarte frumos. Ideal ar fi ca gelul sa fie aplicat cu ajutorul pensulei oblice. Chiar daca nu are o formula rezistenta la apa, rezistenta pe parcursul zilei este una excelenta.

Essence Eyebrow Gel

gel sprancene essence

Verifica stoc si pret

Este unul dintre cele mai ieftine produse, dar foarte bun, ceea ce il face o reala surpriza  placuta pentru multe dintre utilizatoare. Se aplica extrem de usor cu ajutorul unei pensule de sprancene oblice, este un produs pigmentat si poti obtine cu ajutorul sau chiar si un efect extrem de natural in timp ce sprancenele sunt frumos definite.

 

In realizarea unui machiaj al sprancenelor corect, un rol important il joaca produsele cu care lucrati. Este esential ca acestea sa fie unele calitative, iar acest aspect este oferit de buna pigmentare a produsului, usurinta cu care se lucreaza, dar si rezistenta pe parcursul zilei. Referindu-ma strict la produsele pe care le-am prezentat in material ca fiind, in opinia mea, printre cele mai bune, trebuie mentionat faptul ca si acestea prezinta texturi diferite. Daca gelul de la NYX are o textura mai groasa si la inceput s-ar putea sa vi se para mai dificil de lucrat cu el, desi nu este, cel de la Melkior se prezinta sub alta forma, ceva mai cremos decat primul. Este vorba si de preferintele fiecareia dintre voi, insa ca un pont general valabil – in momentul in care un produs vi se pare prea gros, mai ales unul de sprancene, il puteti combina cu putina crema de fata si veti vedea instant cum acesta devine mult mai cremos si mai usor de aplicat.

Dincolo de calitatea produselor, in egala masura conteaza foarte mult si tehnica de realizarea a sprancenlor, precum si dexteritatea pe care o aveti. Am putea spune ca degeaba folosim produse de calitate, daca dexteritatea nu este cea mai buna, iar tehnica aplicata este una gresita. Aceste lucruri pot fi redresate destul de usor prin mult exercitiu si o informare in prealabil a ceea ce inseamna conturarea sprancenelor si cum le puteti contura in functie de trasaturile pe care le aveti astfel incat sa va puna cat mai bine in valoare.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *