cele mai bune creioane de sprancene
Ten

Cele mai bune creioane de sprancene

Creioanele de sprancene sunt printre primele produse de stilizare a sprancenelor care au aparut si sunt folosite cu succes si in ziua de astazi. Cum sprancenele ofera expresivitate fetei avand cel mai important rol, pe langa o pensare corecta, trebuie sa le machiem adecvat.

Nu toate am fost inzestrate cu sprancene perfect definite, simetrice sau dese, de aceea, unul dintre cele mai bune trucuri este machiajul lor cu un creion de sprancene. Rolul acestuia este de a camufla golurile, de a defini sprancenele si de a oferi expresivitate fetei.

Aplicarea corecta a creionului de sprancene este esentiala si ceea este ce este vital se refera la evitarea accentuarii excesive a spracenelor. Este foarte usor sa ajungem in aceasta extrema daca nu suntem atente, iar rezultatul va fi departe de cel pe care ni-l dorim. Putem oferi sprancenelor un aspect natural folosind creionul? Sigur ca da, secretul consta in modul de aplicare al produsului! De aceea, ideal ar fi sa folositi o pensula speciala de spracene cu care sa aplicati creionul si sa nu il folositi direct, pentru a evita acela efect de sprancene de impact care va pot inaspri trasaturile. Scopul nostru este sa obtinem un chip armonios, un look natural si fresh.

Cu ajutorul unei pensule bune, poti chiar sa si trasezi linii fine care imita firele de par. De asemenea, fiti foarte atente la nuanta creionului pe care o alegeti pentru ca aceasta sa fie in concordanta cu nuanta tenului si bineinteles sa tineti cont si de culoarea parului. De exemplu, niciodata nu vom machia sprancenele cu creion negru daca parul nostru este blond. In plus, pentru o buna omogenizare a produsului aplicat puteti apela si la periute speciale pentru sprancene care vor ajuta la uniformizare. Sigur ca puteti machia sprancenele si folosind  mai multe tipuri de produse concomitent cum ar fi creion si fard, creion si gel si asa mai departe. Totul tine de preferintele voastre!

Un creion de sprancene bun trebuie sa fie suficient de pigmentat, dar sa ofere si o buna rezistenta, mai ales, ca in cazul persoanelor cu ten mixt – gras, fruntea este o zona predispusa la exces de sebum care nu ar face altceva decat sa stearga machiajul din zona respectiva. Asadar, va prezint in continuare topul celor mai bune creioane de sprancene testate la preturi convenabile:

Creion sprancene Dior Diorshow Kabuki Brow Styler

Verifica stoc si pret

Creion de sprancene NYX Micro Brow Pencil

creion sprancene nyx

Verifica stoc si pret

Creion sprancene Benefit Precisely My Brow Pencil

Verifica stoc si pret

Creion sprancene Maybelline Brow satin duo

creion sprancene maybelline

Verifica stoc si pret

Creion pentru sprancene Miss Sporty

creion sprancene miss sporty

Verifica stoc si pret

Creion sprancene Rimmel London 2-in-1

creion sprancene rimmel london

Verifica stoc si pret

Creion pentru sprancene Bourjois Sourcil Precision

crieon sprancene bourjois

Verifica stoc si pret

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *