cel mai bun creion de ochi
Ten

Cele mai bune creioane de ochi

Creionul de ochi este unul dintre produsele care nu lipseste din trusa de machiaj a niciunei femei. In ciuda faptului ca gasim o varietate de astfel de produse, este destul de greu sa identificam produsul cu care rezonam cel mai bine.

Creioanele dermatografe au aparut cu multi ani in urma si au fost folosite in realizarea machiajelor atat de zi, cat si de seara. In compozitia minei unor astfel de creioane au fost incorporate ingrediente precum vitamine, ceramide, dar si pigmenti. Creioanele de ochi treubie sa fie extrem de emoliente, vitaminizate, dar si antialergice pentru a le aplica mai usor si fara teama ca ar putea provoca diverse alergii persoanelor cu pleoape sensibile.

Anumite creioane pot avea o mina dura si uscata, dar care se poate activa la contactul cu apa. Acel gen de creion este ideal pentru machiajul de teatru fiindca se sterge foarte usor intre scene.

In general, un creion de ochi este realizat fie din lemn de brad, fie din lemn de tei, arbori de esenta moale, pentru ca produsul finit sa se poata ascuti usor. Pe anumite creioane de ochi se poate gasi indicatia Kajal sau Kohl Kajal, din care putem intelege ca variantele respective sunt antialergice si pot fi aplicate inclusiv in interiorul pleoapei.

Exista si variante de creioane rezistente la transfer sau waterproof, de regula retractabile, ambajalul acestora fiind realizat din plastic. Cele mai cautate nuante in materie de creioane de ochi sunt, in mod evident, cele negre si cele albe, insa pe piata exista si variante colorate, care sunt folosite, in general, in realizarea unor machiaje mai complexe, cele de seara. Creionul negru aplicat pe pleoapa superioara si/sau pe pleoapa inferioara, scoate in evidenta zona ochilor, in timp ce creionul alb aplicat pe linia apei va crea un efect optic de ochi mai mare.

De regula, creionul trebuie aplicat pe o baza care poate fi un fond de ten sau chiar un fard corector. Nu este indicata aplicarea directa pe piele fiindca pe parcursul zilei, exista sanse foarte mari sa se estompeze sau chiar sa se stearga.

In plus, creionul cu textura cremoasa poate fi folosit si ca baza de machiaj la nivelul pleoapelor. In aceasta categorie intra creioanele jumbo care sunt printre cele mai usor de folosit, avand o textura cremoasa si nu creeaza senzatie de ochi uscati. Sigur ca tipul de creion pe care il preferati depinde si de preferintele personale. In continuare, va voi prezenta cele mai bune si mai apreciate creioane de ochi.

Creion ochi waterproof Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof

creion ochi waterproof ysl

Verifica stoc si pret

Creion Gel Waterproof Estee Lauder Double Wear

Verifica stoc si pret

Creion ochi khol NYX jumbo

creion ochi nyx jumbo

Verifica stoc si pret

Creion de ochi restractabil Essence

creion ochi essence

Verifica stoc si pret

Creion de ochi dermatograf Kiko Cloiur Kajal khol

creion ochi kiko

Verifica stoc si pret

Creion de ochi Bourjois Contour Clubbing Waterproof

 

creion de ochi bourjois

Verifica stoc si pret

Creion de ochi gel Maybelline New York Tattoo Liner

creion de ochi maybelline

Verifica stoc si pret

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *