cel mai bun serum antirid
Ten

Cele mai bune serumuri antirid

Serumurile antirid sunt genul de produse care pot fi folosite inca de la primele semne ale aparitiei ridurilor, iar cu cat le folositi mai din timp, cu atat va avea efectul scontat mai rapid. Sigur ca aceste tipuri de produse sunt indicate si pentru persoane cu tenul matur, insa cu mentiunea ca niciun produs indiferent de ceea ce promite nu va avea efecte magice, in sensul celor obtinute dupa interventii chirurgicale. Este eronat sa credem ca vreun serum sau produs ne va intineri cu 20 de ani, in cel mai bun caz, un astfel de produs ne poate ajuta sa imbunatatim textura si nuanta pielii, in functie si de eventualele afectiuni de care putem suferi.

Sunt sau nu serumurile necesare in rutina de ingrijire? Cu siguranta, un ser bun aduce un aport ridicat sanatatii pielii. In functie de tipul serului si de modul de folosire, puteti obtine rezultate excelente. Serumul este cel care se aplica pe fata curata, inaintea cremei hidratante. Acesta trebuie lasat sa patrunda cat mai bine in piele, dupa care puteti aplica crema.

In principiu, serumurile antirid au rol de umplere, de imbunatatire a texturii pielii, de stergere a ridurilor fine sau de ameliorare a celor profunde, actionand in profunzimea pielii, avand o contratie mai mare si un efect mai puternic decat serumurile hidratante, de exemplu.

Serumurile antirid pot fi folosite inca de la primele riduri, insa pot fi folosite cu succes si de catre persoanele cu ten matur. In cel de-al doilea caz poate ajuta la consolidarea fermitatii pielii, imbunatatirea elasticitatii, oferind chiar si un aspect mai luminos. Despre ingredientele recomandate in lupta impotriva ridurilor am discutat aici pe larg unde am prezentat si cele mai bune creme antirid, daca sunteti interesate de acest subiect puteti vedea acolo ce inseamna fiecare ingredient in produsele anti-aging si cum actioneaza.

Insa, intorcandu-ne la subiectul care ne intereseaza in acest articol, va prezint in continuare cele mai bune serumuri antirid folosite si recomandate de majoritatea utilizatoarelor:

Ser antirid Shiseido Bio-Performance LiftDynamic

ser antirid shiseido

Verifica stoc si pret

Ser antirid Estee Lauder Advanced Night Repair

ser antirid estee lauder

Verifica stoc si pret

Ser antirid Guinot Liftosome

Ser Guinot Liftosome cu actiune tripla de lifting 30ml

Verifica stoc si pret

Ser Mary Cohr Nouvelle Jeunesse

Ser Mary Cohr Nouvelle Jeunesse

Verifica stoc si pret

Serum de noapte regenerare Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Verifica stoc si pret

Ser antirid Eucerin Hyaluron-Filler

ser antirid eucerin

Verifica stoc si pret

Ser Antirid Eladerm RidStop

ser ridstop eladerm

Verifica stoc si pret

Ser antiridc Collistar Pure Actives Collagen

ser antirid collistar

Verifica stoc si pret

Ser antirid Mizon Multi Function Formula Snail

ser antirid mizon

Verifica stoc si pret

Ser antirid Rilastil Hydrotenseur

ser antirid rilastil

Verifica stoc si pret

Ser cu colagen Eladerm

ser cu colagen eladerm

Verifica stoc si pret

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Ana MAria spune:

    Am cumparat mamei serul Eladerm impreuna cu crema si am fost surprinsa cat sunt de bune produsele lor in raport cu pretul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *