cele mai bune pudre de par pentru volum
Par

Cele mai bune pudre pentru volum

Pudra pentru volum este un produs nelipsit din trusa hairstilistilor. Cu ajutorul acesteia, coafura capata mai mult volum, parul devine mai usor de modelat si mai bine definit. Avantajul acesteia se refera la faptul ca indiferent de tipul parului pe care il ai, chiar si daca discutam despre un par fin, lipsit de volum, acest produs functioneaza perfect.

Pentru a obtine cat mai mult volum la radacina, intai trebuie sa tapezi parul, dupa care la o distanta de aproximativ 10 cm sa aplici pudra de volum, intotdeauna pe parul uscat. Aceasta varianta de produs poate fi folosita fie pentru coafuri tip coc, fie pentru bucle sau chiar pentru par drept, dar care are nevoie de volum la radacina. Este un produs foarte versatil, care poate fi folosit pe orice tip de par, indiferent chiar si de lungime sau culoarea acestuia.

In ultimii ani, pudra de volum a devenit secretul parului cu volum, mai ales, in cazul persoanelor cu fir subtire a caror par este, de obicei, lipsit de volum si care se ingrasa foarte rapid. Cele care sunt posesoarele unui par fin pot confirma faptul ca parul lor isi pierde volumul de la o zi la alta si devine foarte gras pe zi ce trece. De aceea, specialistii au venit cu o solutie minune care va poate ajuta chiar sa rariti si frecventa spalarii unui astfel de par.

Nu aplicati produs in exces, indiferent de tipul parului pe care il aveti, insa nici sa nu va fie teama sa aplicati cantitatea potrivita din cauza faptului ca parul va deveni alb la radacina. In scurt timp, produsul se absoarbe, iar efectul de par mai bogat si cu mai mult volum va aparea instant.

Sigur ca pe piata exista destul de multe variante de pudre pentru volum, insa fara doar si poate, efectul unei pudre profesionale nu se poate compara cu efectul pudrelor din market. Prin urmare, sfatul specialistilor este sa optati pentru variante de calitate, de uz profesional, care fac diferenta si care va vor ajuta sa obtineti coafura dorita, simplu, rapid si fara sa va incarce parul. In continuare, va vom prezenta cele mai bune variante de pudre pentru volum, iar voi veti putea alege varianta optima.

 Pudra pentru volum Keune Style Volume Powder

pudra pentru volum keune

Verifica stoc si pret

Pudra pentru volum Subrina Hair Code Volume of Dust

pudra pentru volum subrina

Verifica stoc si pret

Pudra matifianta pentru volum Osis+ Schwarzkopf Dust It Mattifying Volume

Pudra matifianta pentru volum Schwarzkopf Osis Dust It Mattifying Volume

Verifica stoc si pret

Pudra pentru volum Matrix Style Link Heigt Riser

Matrix Style Link Height Riser

Verifica stoc si pret

Pudra pentru volum si textura Alfaparf Milano Style Stories Vintage Powder

Pudra pentru Volum si Textura - Alfaparf Milano Style Stories Vintage Powder, 8g

Verifica stoc si pret

Pudra pentru Fixare si Volum L’Oreal Professionnel TecniArt Super Dust

Pudra pentru Fixare si Volum L'Oreal Professionnel TecniArt Super Dust

Verifica stoc si pret

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *