Cel mai bun creion de buze
Ten

Cele mai bune creioane de buze

Creionul de buze a devenit un produs indispensabil din trusa de machiaj. Asa cum ne-am obisnuit sa machiem zona ochilor, nici buzele nu ar trebui uitate, fie ca alegem sa le machiem mai discret sau mai strident. Creionul de buze are un rol extrem de important in machiajul buzelor, de aceea, ar trebui sa ne orientam atentia si catre acest produs si sa optam pentru variante potrivite.

Cu ajutorul creionului avem mai multa precizie in conturarea buzelor. Astfel, inainte de a aplica ruj, este esential sa conturam corect buzele cu un creion. In plus, putem face si anumite corectii la acest nivel sau sa camuflam anumite imperfectiuni.

Pe de alta parte, creionul aplicat sub ruj ofera o rezistenta superioara, ba chiar machiajul buzelor ar putea ramane intact pe tot parcursul zilei. Puteti folosi creionul atat pentru conturare, cat si pe post de ruj. In acest sens, este foarte importanta textura sa, sa nu fie foarte dur pentru a nu crea disconfort si pentru a se intinde bine pe buze, dar nici foarte cremos incat sa migreze in exteriorul buzelor. Poate parea banal, dar exista anumite diferente intre creioanele de buze, si este important sa optam exact pentru varianta potrivita.

Folosim tehnica potrivita poti obtine chiar si buze mai voluminoase sau o forma mai frumoasa a acestora. Pentru a obtine efect de buze pline, este important sa aplicati creion in nuanta mai inchisa la exterior, iar spre centrul buzelor nuanta mai deschisa peste care sa aplicati, eventual, si un concealer.

Cum folosim corect creionul de buze?

Aplicarea creionului de buze nu este o actiune atat de complexa, insa ar fi bine sa tineti cont de anumite recomandari pentru ca produsele utilizate sa arate cat mai bine, iar buzele sa nu capete un aspect deshidratat, prevenind in acest fel chiar si exfolierea lor.

  • Hidratati foarte bine buzele inainte! Este un pas foarte important pregatirea buzelor inainte de machiaj, cum de altfel, pregatim si tenul sau zona ochilor. In acest sens, este recomandata utilizarea unui balsam de buze bun, insa nu foarte gras, care sa hraneasca buzele.
  • Asteptati ca balsamul de buze sa intre bine in piele! In general, make-up artistii recomanda sa asteptam circa 20 de minute pentru ca produsul sa intre in piele, insa se poate ca de cele mai multe ori sa nu dispuneti de atata timp. Prin urmare, asteptati cateva minute pentru a patrunde in piele, dupa care cu un servetel tapotati buzele pentru a elimina excesul.
  • Alegeti nuanta potrivita a creionului de buze! Nuanta creionului de buze folosit trebuie sa fie in concordanta cu nunata rujului pe care intentionati sa il aplicati. Asadar, daca doriti sa aplicati un ruj rosu obligatoriu si creionul trebuie sa fie in aceeasi nuanta. Daca va doriti efect de buze naturale, atunci optati pentru nuante de roz pal sau nude.
  • Urmariti linia naturala a buzelor! Pentru un aspect natural si armonios, ar fi indicat sa urmariti linia naturala a buzelor. In principiu, trebuie sa incepeti cu centrul buzei si sa trasati un X la arcul lui Cupidon. Sigur ca exista cazuri in care trebuie sa faceti corectii sau nu aveti buzele proportionale. Puteti depasi foarte discret linia buzelor, insa nu exagerati fiindca intentia va fi vizibila.
  • Completati aspectul! Pentru un aspect natural si proaspat, peste creion puteti aplica un luciu de buze. In caz contrar, puteti folosi ruj mat in nuanta dorita. Insa, este important de mentionati aici faptul ca rujul mat va fi mai rezistent pe parcursul zilei decat luciul de buze.

Cele mai bune creioane de buze

Creion buze MAC Lip Pencil

creion buze mac lip pencil

Verifica stoc si pret

Creion buze Huda Beauty Lip Contour

Verifica stoc si pret

Creion buze Anastasia Beverly Hills

Verifica stoc si pret

Creion buze Givenchy Lip Liner

Verifica stoc si pret

Creion buze Melkior

creion buze melkior

Verifica stoc si pret

Creion buze Maybelline SuperStay Ink Crayon

creion Maybelline SuperStay Ink Crayon

Verifica stoc si pret

Creion buze NYX Slim Lip Pencil

NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil

Verifica stoc si pret

Creion de buze-ruj Bourjois Velvet The Pencil

Creion de buze-ruj Bourjois Velvet The Pencil

Verifica stoc si pret

Creion buze Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses

creion buze Rimmel London 1000 Kisses

Verifica stoc si pret

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *