cele mai bune lampi uv led
Corp

Cele mai bune lampi UV LED

Ti-ai propus sa achizitionezi produsele necesare pentru realizarea unei manichiuri cu gel sau oja semipermanenta? Din trusa nu ar trebui sa lipseasca lampa UV a carei prezenta este esentiala si fara de care nu poti explora domeniul unghiilor tehnice. Recomandarea noastra este sa te orientezi catre o lampa UV LED in detrimentul lampilor UV cu neoane si iti voi explica imediat de ce.

Avantajele utilizarii unei lampi UV LED sunt multiple. In primul rand, o astfel de lampa te poate ajuta sa polimerizezi gelul in aproximativ doua minute, lucru care se desfasura mai greu in cazul lampilor cu neoane. Pe de alta parte, o lampa LED nu necesita mentenanta si nu are nevoie de inlocuirea periodica a tuburilor.

Totodata, lampile UV LED sunt mai puternice decat cele cu neoane, ceea ce inseamna ca timpul de uscare a produselor este semnificativ redus. In plus, cele mai moderne variante dispun si de tehnologii avansate precum senzor de miscare, oprire automata sau timer.

Puteti opta atat pentru variante simple pentru o singura mana, cat si pentru variante duale, care sunt suficient de mari incat sa puteti introduce mainile in acelasi timp. In plus, daca alegeti sa realizati manichiura si altor persoane, pentru a va fi mai usor, dar si pentru a economisi timp, veti avea nevoie fie de o lampa duala, fie de doua lampi.

Cele mai bune lampi UV LED pentru manichiura

Lampa UV LED Evolution PRO Luxorise

 

lampa uv led evolution pro luxorise

Verifica stoc si pret

Prezinta o putere de 72 W si este dotata cu 45 de LED_uri imbunatatite cu tehnologia Dual Light Source. Prezinta timer de 10, 30, 60 sau 90 de secunde si senzor de miscare. Partea de jos se poate detasa.

Lampa UV LED SUN X

lampa uv led sun x

Verifica stoc si pret

Prezinta o putere de 54 W si 36 de LED-uri. Este dotata cu timer de 10, 30, 60 si 00 de secunde, functie Loe Heaat Mode si senzori de miscare. Poate fi folosita atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura.

Lampa UV LED Ultimate PRO Luxorise

lampa uv led ultimate pro luxorise

Verifica stoc si pret

Detine o putere de 54 W si este prevazuta cu 36 de LED-uri imbunatatite cu tehnologia Dual Light Source. Dispune de timer de 10, 30, 60 sau 99 de secunde si functia Low Heat Mode.

Lampa UV LED Dual Power PRO

Lampa UV LED pentru doua maini 72W DualPower PRO - SensoPRO

Verifica stoc si pret

Prezinta o putere de 72 W si 36 de LED-uri. Dispune de timer de 10, 30, 60 sau 99 de secunde si Low Heat Mode. Pot fi introduse ambele maini in acelasi timp.

Lampa UV LED Mare New 5 Plus

Lampa UV-LED Mare NEW 5 PLUS

Verifica stoc si pret

Prezinta o putere de 72 W si 36 de LED-uri putand fi introduse ambele maini simultan. Dispuen de functie timer de 30, 60,90 si 120 de secunde impreuna cu functia de memorare. Este prezent si senzorul de miscare.

Lampa UV LED SUN X Plus

https://nailsup.ro/7922-large_default/lampa-unghii-sun-x-plus-72w.jpg

Verifica stoc si pret

Detine o putere de 72 W si este prevazuta cu 36 de LED-uri. Dispune de timer de 10, 30 sau 60 de secunde, dar si mod de functionare continuu. Pot fi introduse ambele maini simultan.

Lampa UV LED Sun5

Lampa UV LED 48W SUN5 PRO SensoPRO Milano, Platinum Silver

Verifica stoc si pret

Dispune de o putere de  48 W si este prevazuta cu 24 de LED-uri. Prezinta tehnologia Double Light LED si timer de 10, 30, 60 sau 99 de secunde. Este dotat si cu senzor de prezenta.

Lampa UV LED Sun One

Lampa Unghii UV LED 48W SUNONE

Verifica stoc si pret

Prezinta o putere de 48 W si este prevazuta cu 30 de LED-uri. Este prezent senzorul de miscare sau poate fi folosita pentru functionare continua.

Lampa UV LED Sun1S-PRO

Lampa UV LED 48W SUN1S-PRO

Verifica stoc si pret

Dispune de o putere de 48 W si este prevazuta cu 30 de LED-uri. Detine timer de 10, 30, 60 sau 99 de secunde si Low Heat Mode.  Este prezent si senzorul de miscare.

Lampa UV LED Sun 5

lampa uv led sun 5

Verifica stoc si pret

Prezinta o putere de 48 W si este dotata cu 24 de LED-uri. Dispune de functie timer de 10, 30 sau 60 de secunde, totodata fiind prezent si senzorul de miscare.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Cristina spune:

    Lampile SUN sunt foarte bune indiferent de model, doar puterea sa fie de minim 48 W

  2. Maria spune:

    Recomand SUN 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *