acid hialuronic beneficii
Ten

Acidul hialuronic: Ce este si ce beneficii ofera?

acid hialuronicAcidul hialuronc este unul dintre cei mai buni prieteni ai pielii noastre. Este, fara indoiala, cel mai popular produs de ingrijire a pielii, dar si de injectare. Popularitatea acestuia se datoreaza multitudinii de beneficii pe care o ofera pielii, astfel incat tenul nostru sa arate mai tanar si revigorat.

Acidul hialuronic reprezinta o molecula alcatuita din zaharuri, al carui scop fiind acela de a mentine hidratate tesuturile pielii. Functioneaza similar unui burete care are capacitatea de a atrage si retine umiditatea in celulele pielii.

Vestea proasta este ca odata cu inaintarea in varsta, mai concret, inceput cu  varsta de 25 de ani, cantitatea naturala de acid hialuronic incepe sa scada. Acela reprezinta momentul oportun cand putem incepe sa oferim pielii mai multa hidratare decat in mod obisnuit, introducand in rutina de skincare produse pe baza de acid hialuronic sau chiar prin injectare.

Un singur gram de acid hialuronic are capacitatea de a sutine o cantitate de pana la 1000 de ori mai mare decat propria greutate. De asemenea, acidul hialuronic este si cel care stimuleaza productia de colagen, mentinand astfel buna elasticitate a pielii. In plus, accelereaza procesuld e vindecare a ranilor, contribuie la regenerarea pielii si calmarea inflamatiilor.

acid hialruonic aplicareCum aplicam corect acidul hialuronic? Este esential ca un ser cu acid hialuronic sa fie aplicat pe tenul umed. Acesta va fi aplicat doar dupa ce ati curatat tenul cu produse specifice. Ulterior, pulverizam o pelicula fina de apa termala, dupa care aplicam serul. Pentru protejarea si sigilarea acestui strat de hidratare, se recomanda folosirea unei creme emoliente adecvate tipului vostru de ten.

De asemenea, este important de mentionat si faptul ca acidul hialuronic face o echipa foarte buna cu vitamina C, asa ca pentru un ten hidratat si lumos puteti incerca aceasta combinatie.

Sub ce forma putem beneficia de acidul hialuronic? Chiar daca acidul hialuronic se gaseste in mod natural in organism, ne putem bucura de beneficiile sale si ain alte moduri. De pilda, putem alege sa folosim fiole cu acid hialuronic care sunt desinate exclusiv uzului extern si care contin cantitati concentrate de acid. Se aplica la nivel cutanat pe pielea umeda. De asemenea, mai exista si varianta cremelor si serumurile pe baza de acid hialuronic care sunt in egala masura o alegere foarte buna. Aplicate corespunzator vor avea efect de lunga durata, iar pielea va fi mai hidratata si sanatoasa. Si, nu in ultimul rand, mentionam injectarea cu acid hialuronic care este varianta cu efect instant, dar si cel mai puternic. Poate fi folosita atat din motive medicale, cat si din motive estetice.

Produse cu acid hialuronic recomandate

Crema tratament intensiv hidratanta cu acid hialruonic Academie Dermacte

ACADEMIE DERMACTE CREMA TRATAMENT PENTRU FATA INTENSIV HIDRATANTA CU ACID HIALURONIC 50ML

Verifica stoc si pret

Crema balsam cu acid hialuronic Farmstay Hyaluronic 5 Water Drop

https://gomagcdn.ro/domains/cosmania.ro/files/product/large/crema-balsam-pentru-fata-antirid-hidratanta-farmstay-hyaluronic-5-water-drop-cream-80ml-2986-7874.jpg

Verifica stoc si pret

 

Spray cu acid hialruonic Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid Molecular Spray

Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid Molecular Spray spray cu acid hialuronic

Verifica stoc si pret

Crema cu acid hialuronic Neutrogena Hydro Boost Face

Neutrogena Hydro Boost® Face crema de fata hidratanta

Verifica stoc si pret

Ser cu acid hialruonic Purito DermaHA-3

Purito DermHA-3 ser hidratant cu acid hialuronic

Verifica stoc si pret

Fiole La Cabine Pure Hyaluronic

Verifica stoc si pret

Ser cu acid hialruonic Eladerm 3HA

Ser cu Acid Hialuronic 3HA eladerm

Verifica stoc si pret

Ser cu acid hialuronic concentrat Bottega Verde Ialuron Plus

https://www.bottegaverde.ro/_files/media/items/1200/64/9/4/5/ser-pentru-fata-foarte-eficient-cu-efect-de-umplere-cu-acid-hialuronic-concentrat-168945-168945-4386.jpg

Verifica stoc si pret

Crema de noapte cu acid hialuronic Cetaphil

Crema hidratanta de noapte cu acid hialuronic, 48ml, Cetaphil

Verifica stoc si pret

Gel hidratant cu acid hialuronic Farmstay Hyaluronic Acid Multi Aqua Soothing

Gel pentru Fata Hidratant Calmant Farmstay Hyaluronic Acid Multi Aqua Soothing Gel

Verifica stoc si pret

Fiole cu acid hialuronic 10% Lipozomi Farmec

Fiole cu Acid Hialuronic 10% Lipozomi cu Acid Hialuronic

Verifica stoc si pret

Ser cu acid hialuronic Revox

Serum hidratant Revox Just Hyaluronic Acid 5%

Verifica stoc si pret

 

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Cristina spune:

    Foarte util articolul. Eu il am pe cel de la Eladerm si ma inteleg bine cu el

  2. Foarte util articol:) Ne-ar trebui si despre acid hialuronic injectabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *